Rörpärlor 5x5 mm 1100 st Mix Nabbi (glitterfärger pärlemorsfärger + 4 andra färger)
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Iittala Skål Teema 15 cm Vit - fat & serveringsskålar

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Farrow vit micro Handväskor

SMHI Varning

Staedtler Tuschpennor Triplus® Färg 32-pack 1 mm fiberspets. STAEDTLER
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Stickers Emoji 10 ark 1000 st Playbox - klistermärken
Crepepapper till Blommor 25x250 cm Paper Poetry (svart vit + 22 andra färger) SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Knappnålar 0 4 mm silver 25 g (silver) - nålar
Målarduk i canvas 15x15x1 6 cm Oblekt 10 st - målarduk
Bokmärken Nostalgiska Rosor 16 5x23 5 cm 3 Ark - julpyssel 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Broderiväv 50x50 cm 35 Rutor 10 cm 1 st (vit & råvit) - textil
Playbox Silikonstämplar 4 ark 97st - silikonstämplar
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Porslinspärlor Nyckelpiga 11x15x16 mm 12 st - keramikpärlor Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Silikonstämplar gulden Memories 14x18 cm 1 Ark Viva Decor
Fortsätt läsa
Sötvattenspärlor Dot 8-10 mm 1 Sträng (40 cm) - sötvattenspärlor

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Gåvoförpacknings set Sweet ideas christmas 40 delar Folia
Pressaxar- blå röd 12mixade Fiskars - papperssax 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Pennskrin Metall 21 x 8 5 cm Gul Disney Cars - pyssel Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Mitt första sticknings-set Galt - pysselkit för barn
Fortsätt läsa
FIMO® tillbehör form Djur på Bondgården STAEDTLER Fimo®

Varför varna för kontroller

Figurer Silk Clay Modellera Nalle 1 Set - modellera
Origami Papper 60 ark 15x15 cm - Krafty Clairefontaine 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Plastpärlor 23 mm 36 g Pärlemor (pärlemor) - plastpärlor
Fortsätt läsa
Metallberlocker Mini Natur silverfärg 3 st Rico - berlocker
Träask Mini med Lock 6x6x5 cm 4 st (kejsarträd) - träfigurer & träföremål
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Washitape Stjärnor silver hot folie 15 mm x 10 m Rico
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Metallpärlor Skål 10x10x5 mm Antiksilver 10 st (antiksilver)
Halvädelstenar dia 8 mm 25 st (svart vit & ljusgrön) - halvädelstenar
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Äppellåda 34x15 cm H 13 cm 4 st. Kejsarträd (kejsarträd)
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Klistermärken Copenhagen 4 Ark Vivi Gade Design - klistermärken

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Applikation Trä Blommor 40 mm Mix 6 st Vivi Gade Design Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Rosor av Lera dia 16x10 mm Olika Färger 16 st (mixade färger)
Siffror av Papier-Maché 6 20 5 cm 1 st - papier maché

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Manillamärken stl. 5x10 cm 300 g svart TO YOU 15st. Vivi Gade Design
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Stjärnstrimlor B 15+25 mm dia. 6 5+11 5 cm vit silver metallfolie 48strimlor L 44+78 cm Vivi Gade Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Träbyrå Liten 13x7 5x13 cm Kejsarträ 1 st (kejsarträd)
Hjärtlås 12 mm Guldpläterad 25 st (förgylld) - lås 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Stjärnstrimlor B 15+25 mm L 44+78 cm natur 24strimlor tjocklek 350 g
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Holmen Carma Vas H 14 cm Glas Grön (grønn) - vaser
Stjärnstrimlor B 15+25 mm dia. 6 5+11 5 cm vit silke 32strimlor L 44+78 cm Vivi Gade
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Holmen Landon Liten Ren Grå - prydnadssaker
Berlocker Fisk 7 cm Antiksilver 1 st (antiksilver) - berlocker

Danstävling i Älvsbyn lockade

Anteckningsbok My Memo Book III 20x24 cm 60 Olika Ark - tjockare papper EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Paradisverkstaden c o Lantliv Kärl Spillkum 1 L Vit (hvit)
Disney Frost Olof playset Play-Doh - pyssel
Metallpärla Fisk 15x15x3 mm Antiksilver 4 st (antiksilver)
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Sittpuff Blå Roommate - barnmöbler
Dödskalle av Papier-Maché 10 cm 1 st - papier maché
Stickers 10x23 cm silver kvist 1ark (silver) - klistermärken
Ansiktsfärg Motiv Häxa 1 Set Eulenspiegel (mixade färger) 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Etiketter Best Friends Konstläder 15 st - klistermärken
Väska För Barn Dekorerbar 24x28 cm Natur Rico - kläder & accessoarer
Metallpärla Oval 13x13x1 mm Antiksilver 5 st (antiksilver) 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Strass Mix 10-15 mm 15 g - strass 1