Bli medlem
Monki Ljusgröna hängselbyxor i denim
Ge en gåva
Monki Mozik Blå jeans med vida ben i ekologisk bomull
Monki Röd baddräkt med snörning baktill

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. New Look Blå superskinny jeans
Monki Svarta blommiga hängselbyxor med vida ben
Monki - Gråa fiskbenssydda byxor

Medlemsförsäkringar

Monki ANDIE DRESS - Vardagsklänning - dark blå bordeaux orange Vackra billiga damkläder Medlemsförsäkringar
Monki CIARA DUNGAREES - Hängselbyxor - blå Vackra billiga damkläder

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Monki HELLA BLOUSE - Skjorta - brun svart Vackra billiga damkläder GAP Sweatshirt - dark charcoal Vackra billiga damkläder
Lär dig om diabetes
Monki KIRA DRESS - Skjortklänning - beige Vackra billiga damkläder
Monki MADS - Långärmad tröja - off vit Vackra billiga damkläder

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

Line of Oslo Magnolia mesh Klänningar

HUGO NETORA - T-shirt print svart Vackra billiga damkläder - med scuyve2447-Fashion Kläder