Textilkasse stl. 38x42 cm 200 g m2 natur 1st. (natur)
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Collection Väska Round Handle Bag - orange - Dam

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Knappar Ränder Färgglad 1 st Rico - knappar

SMHI Varning

Akvarellpennor Caran D'ache 3 8 mm 12 Färger (mixade färger)
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Maracas av Trä 20 cm 1 st - träfigurer & träföremål
Korkplatta Rund 10 Dia Rico - papier maché SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Måla din egen tygväska Vampyrina Bullyland - pyssel
Glasplatta med Hållare 7 5x7 5 cm 10 Set - glas
Dekorationspapper Glans 32x48 cm Grön 25 Ark (grön) - tjockare papper 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Renar H 11 5 cm vit 5st. (vit) - julpyssel
Klistermärken Fjärilar och Assietter 4 ark - klistermärken
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Origami Papper 60 ark mixade storlekar Flowers Clairefontaine Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Bomullstyg Stjärnor rosa 50x140cm Patchwork Family - julpyssel
Fortsätt läsa
Pärlstav med Ögla 50 mm 30 st (försilvrad & förgylld) - hattpinnar & öglepinnar

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Skruvlås 16 mm silverpläterad 10 st (försilvrad) - lås
DATE STAMP HOMEMADE My Memo - trä- metall och skumstämplar 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Keramiklink 15x9 mm 6 st (svart röd + 3 andra färger) Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Funny Friends stl. 14x20 cm får - Sophy 1set EasyKit
Fortsätt läsa
Pengelly Putty Magnetiskt Rymd silver The Source - pyssel

Varför varna för kontroller

Komplett mini virk set Hund Folia - pyssel
Skylt på Pinne 6 9x5 3 cm 5 st - träfigurer & träföremål 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Målarduk stl. 20 3x20 3 cm djup 1 8 cm 260 g 5st. Art2Go
Fortsätt läsa
Träramar med Glas 11x11 cm Furu 1 st (furu) - träfigurer & träföremål
Presentpåse Rico Prinsess 18x21 cm 3 st. - julklappspapper & julkort
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Målarpyssel Cabinet of curiosities Djeco - pyssel
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Presentetikett Rund Kraftpapper 30-pack Rico - etiketter
Silikonstämpel Spets 10x18 5 cm Paper Poetry - silikonstämplar
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Stämpelset Merry christmas. 8x8 cm 8 stämplar Rico - pysselstämplar
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Tatueringar Tattoo' Mania Prinsessor Avenue Mandarine

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Mixed Mediablock Faber-Castell A3 250 gr 30 ark - skissblock Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Klistermärken Julbroderi 1 ark - julpyssel
ERNST Ljusstake För Kronljus Stengods Mörkgrå - ljusstakar & ljuslyktor

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Sweet Creations My Little Pony - pyssel
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dekorationspapper Dubbelsidigt Paris 5 30 5x30 5 cm 5 Ark Vivi Gade Design Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
PR Home Andrea Lampfot 85 cm Antikmässing - lampfot
Dagbok för bästisar Disney Frozen - pyssel 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Träbokstäver H 4 cm MDF 10 st (mdf) - träfigurer & träföremål
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
MINOSHARP Slipsten Kombi Medium Fin Vit Minosharp - knivtillbehör
Kårby Organics Ginger & Lime - Home Mist - doftljus & doftpinnar
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Villeroy & Boch Artesano Original Dippskål Dia 8 cm Vit
Nordal PINE grön Trasmatta 90% Läder 10% Bomull 110 x 170 cm Mörkgrön

Danstävling i Älvsbyn lockade

Finlayson Tamminiemi Sitthandduk Linne Bomull 50x60 cm Svart Linne EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Kähler Nobili Isberg Ljuslykta H 15.5 cm Vit (hvit) - ljusstakar & ljuslyktor
ERNST Lökvas Liten Klar - julpynt
Madrass Basic 115x55 cm Rätt Start - barnsängkläder
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
DKNY Bags WES MED HOBO Handväskor
GLOBAL Bröstlappsförkläde Svart Global - förkläden
Ready Bed Junior Marvel Avengers - barnmöbler
Åry Home Strawberry Thief Bricka Dia 38 cm Åry AB (multi) 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Matta Rådjur Ljusrosa Bloomingville (ljusrosa) - barnmattor
Majvillan True Unicorns Påslakanset Ekologisk Bomull 150x210+50x60 cm rosa
Broste Kruka Amy 14.5 cm Vit Broste Copenhagen (hvit) 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Djurhuvud Älg Brigbys - barnrumsdekoration 1