Bli medlem
Monki FURA UNIQUE 2 PACK - T-shirt - bas - svart vit Vackra billiga damkläder
Ge en gåva
Monki ILLY DRESS - Maxiklänning - beige svart Vackra billiga damkläder
Monki JUDY OCCASION DRESS - Vardagsklänning - orange svart Vackra billiga damkläder

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. New Look Mörkblå huvtröja med ficka
Monki MAGGIS TROUSERS - Tygbyxor - light beige Vackra billiga damkläder
Monki NICOLE BLOUSE - blås - beige Vackra billiga damkläder

Medlemsförsäkringar

Monki rosaLIE - T-shirt med print - blå Vackra billiga damkläder Medlemsförsäkringar
Monki TAIKI - Jeans straight leg - state blå Vackra billiga damkläder

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Laxfritata med broccoli och ärtor

Lunchlåda kanske inte låter så spännande. Men med lite planering och smarta förberedelser kommer den hemgjorda lunchen att bli dagens höjdpunkt. Passa på och gör flera portioner som du kan frysa in eller dela med andra.

Filippa K Alicia Denim Skirt Kjolar
Monki YOKO - Jeans bootcut - mid blå Vackra billiga damkläder Gestuz Alucca jacket MS19 Ytterkläder
Lär dig om diabetes
Moon River Off shoulder-playsuit med fickor
More & More Kofta - nautic blå Vackra billiga damkläder

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

La rödoute Collections Linne med V-ringning, ekologisk bomull - rosa - Dam

Hunkemöller Brianna pb BH ar scuyve2513-Damkläder

Mer produktinformation
  • 72% polyamid, 19% polyester, 9% elastan
  • Stilfull och elegant
  • Spets
  • Spetsdetalj
  • Handtvätt