Le Zie Gryta 4.2 L Gjutjärn Röd (rød) - kastruller & grytor

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Orrefors Difference Porter Ölglas 53 cl Klar - glas

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Fiskars Hackman Hard Face Traktörpanna 28 cm - stekkärl

rosandahl Grand Cru Skärbräda Liten 24x36 cm Bambu - skärbrädorRörstrand Swedish Grace Äggkopp 4 cl Snö - fat & serveringsskålar

Luigi Bormioli Vinea Rödvinsglas Amarone 2 Pack 60 cl Klar Övriga varumärken Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Design House Stockholm Blond Skål Prick 60 cl Vit - tallrikar & skålar
Villeroy & Boch Old Lux. Brindille Espressokopp 10 cl Vit

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerÅry Home Strawberry Thief Bricka 20x27 cm Åry AB (multi)Army Kanna 1.5 L Svart - termosar kannor & karaffer av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Klistermärken Strass Ringar Kristall 1 Ark Paper Poetry

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.rosandahl Grand Cru Caféglas 4-pack 37 cl Klar - glasWüsthof Pro Trancherkniv 23 cm Svart - köksknivar

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Fiskars Essential Potatisskalare Fast Blad 6 cm Svart - köksrödskap Ny utbildning för anhörigkonsulenter
Lion Sabatier Ideal Laxkniv 30 cm - köksknivar  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
AMT Glaslock 24 cm - lock & tillbehör

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Färgtime färgblyerts kärna 3 mm neonfärger 6st. (neonfärger)

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avBenriner Fingerskydd Mandolin 12 cm Rund (blå) - övriga kökstillbehörDe Buyer Utility Tång 40 cm Rostfritt Stål - köksrödskapSatake No Vac Köttkniv Med Plasthandtag 21 cm Rostfritt Stål vardagen på egen hand.

Form Living Väggspegel Vacker Metall Dia 50cm Svart - speglar

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaNuance Muddler Rostfritt Stål - bar & vintillbehör saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Emerio Stavmixer Vit (hvit) - mixer & blender

Zassenhaus Salt- & Pepparkvarn München 25 cm Svart - kryddkvarnar

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterOrrefors City Mixing Glas med Barsked 65 cl Klar (klar)House Doctor Tallrik Nord D 26.5 cm Blå - tallrikar & skålarRiedel The O Wine Tumbler Spirits Destillate Glas 2-pack Klar

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Loft By rosanthal Skål Oval D 17 cm Vit - tallrikar & skålarLe Creuset Multiskål Rund 1.6 L Ocean - tallrikar & skålarrosandahl Grand Cru Champagneglas 2-pack 24 cl Klar - glasOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Vitamix Ascent Skål med Lock 240 ml 3-delar (svart) - tillbehör & reservdelar