Sons of Owen Skjorta Tyler Oxford LS Shirt - Svart - Herr
Sons of Owen T-shirt Dale - Vit - Herr

Vero Moda - Randig bandeau

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,South Beach Exclusive Chockrosa strandkimonoSoyaconcept MARICA - Långärmad tröja - ultra lila Vackra billiga damkläderSpanx Leggings i läderimitation sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Spanx IN&OUT - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder
Spanx Shapingbody Open Bust MTB - Svart - Dam
Spanx UNDIE TECTABLE BRIEF - Briefs - umber ash Vackra billiga damkläder

Whyröd Klänning Danica Jungle - Grön - Dam

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Speedo Baddräkt Pureglow 1pce - Svart - DamSportmax Code NABUCCO - Jeans Skinny Fit - nachtblå Vackra billiga damkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Stand Marthe Jacket YtterkläderSteffen Schraut URBAN SPORTIVE SWEATER - Stickad tröja - deep ocean Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

ASICS 6 PACK - Träningssockor - svart assorted Bra att bära bekvämt Träningskläder
Stevie May Aralia Ärmlös midiklänning med spetsinslag

Pieces PCBOSS - Kort kappa rock - svart Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

STINE GOYA Fantastique, 479 Drapy Jersey Klänningar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Stradivarius BERMUDA - Shorts - gul Vackra billiga damkläderStradivarius KETTE - Jeans relaxed fit - svart Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Stradivarius MIT GÜRTEL - Tygbyxor - khaki Vackra billiga damkläderStradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - orange Vackra billiga damkläderStradivarius Stickad tröja - rosa Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Strellson 11 Oceanside 10007584 Ytterkläder
Stutterheim Stockholm Stripe Ytterkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Superdry ARCTIC ELITE SD WINDCHEATERSuperdry CONTAK - Dunjacka - rosa Vackra billiga damkläderSuperdry Huvtröja med dragkedja - lila Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSuperdry LENNOX MILITARY SHIRT ÖgrönlarSuperdry NAPITETTAVA CHARLOTTE-MIDIMEKKO - Vardagsklänning - svart vit Vackra billiga damkläderSuperdry PREMIUM NYC FOIL BOXY TEE Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry Sport Gröna boxershorts med tropiskt mönster

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder
Supermom TEE LEOPARD - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Swedish Stockings Liv net tights micro net Strumpor & tights

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThe North Face Never Stop Exploring Vit t-shirtThe Ragged Priest Rutig minikjol del av setTiger of Sweden CANCIS 2 Ytterkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tiger of Sweden STRETCH - Fodralklänning - dark grön Vackra billiga damkläder
Topshop Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder
Topshop RUNNER - Shorts - khaki Vackra billiga damkläder
Tretorn Regnkappa PU Parka - Natur - Dam

Viktigt!

Triumph BODY MAKE UP - T-shirt-bh - svart Vackra billiga damkläder
Triumph Magic Wire Lite Super Highwaist Pan Shapewear
True Decadence Petite Pastellfärgad delikat maxiklänning med halterneck och waterfall-kjol

Kontakt

TWINTIP Linne - light grå Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Twist & Tango blås Roxana Blouse - orange - Dam
Twist & Tango Tröja Sonja Frill Sweater - lila - Dam

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Urban Classics LACE UP PANTS - Jeans Skinny Fit - svart washed Vackra billiga damkläder
Vans Röd t-shirt med liten logga VN0A3CZE4QU1

Stöd FARR!

Venice Beach TRIANGLE SET - Bikini - svart Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vero Moda Blazer - dark blå Vackra billiga damkläder