Vince Camuto Plus V NECK RUMPLE BLOUSE - blås - blåbell Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango Buttoned printed shirt Ögrönlar

OW Intimates KATRINA KIMONO - Morgonrock - svart Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,lilaa by Mango Pocket printed blouse Ögrönlarlilaa by Mango Slim fit push up Mariah jeans Jeanslilaa by Mango Tortoiseshell buttons t shirt Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Vogue Knästrumpor Diamond Tulle Sock - Svart - Dam
Vogue Ladies stay up, Opaque Stay Up 3D 140 den Strumpor & tights
Volcom Ozzy rainbow Vit t-shirt med mönster på bröstet

Reclaimed Vintage Revived Mjukisbyxor i cargomodell med ränder på muddarna

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Vossen ROM - Morgonrock - pepplestone Vackra billiga damkläderWAL G PETITE EXCLUSIVE V NECKMIDI - Fodralklänning - dark cobalt blå Vackra billiga damkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Wallis CROP - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläderWallis TURN BACK JACKET - Blazer - ivory Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Salomon INTENSITY MID TIGHT W Leggings & tights
Warehouse Midiklänning med knytmidja och hästmönster

SikSilk Marinblå kortärmad t-shirt

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Warehouse Tropiskt mönstrad klänning med skärp

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Weekday Paris khakifärgad sweatshirtWeekday Svarta jeansshorts i longlinemodellCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Weekday AILIN HOODED - Luvtröja - light grön Vackra billiga damkläderWeekday FELICE - Vinterkappa -rock - off vit Vackra billiga damkläderWeekday ORDER DRESS - Skjortklänning - vit blå Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Weekday VALENTINE PLEATED SKIRT - A-linjekjol - grön svart vit Vackra billiga damkläder
WEEKEND MaxMara CANORE - Vardagsklänning - wasser Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Whyröd Topp Zin - Svart - DamWolf & Whistle silverglittrig kort bikiniögrönl med utskurna detaljer för dig med fylligare byst endast hosWolford Pure Energy 30 leg vitalizer Strumpor & tights
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWONDERBRA Fabulous Feel Shorty TrosorWood Wood The Outside T shirt ÖgrönlarWrangler Jeansjacka Sherpa Jacket Lone Ranger - Blå - Herr att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Y.A.S Festival Broderad miniklänning med smock

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
YAS Tall YASELLE - Linne - gul cream Vackra billiga damkläder
YAS YASPYTHO - Skjortklänning - röd Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Essentials 2 PACK - Leggings - svart svart Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotZhenzi Tunika, glittrig - silver - DamZizzi Innejacka ZJade Indoor Jacket - Röd - DamZizzi LONG AMY - Tygbyxor - svart coated Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Adidas Originals OUTLINE CREW - Sweatshirt - vapste Herrkläder
Adidas Performance Essentials Linear Hoodie - Huvtröja med dragkedja - dark grå heather true rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder
Adidas Performance TAN PANT - Träningsbyxor - svart Herrkläder
ALCOTT TINTA UNITA - Parkas - svart Herrkläder

Viktigt!

ONLY ONLJULIA - Blazer - svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLMOON ANNE BOX - Jeansshorts - svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLNOVA STRAP DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder

Kontakt

ONLY ONLSHERY ANGLAISE - Vardagsklänning - night sky Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

ONLY Petite ONLNICOLE PANTS - Tygbyxor - misty rosa Vackra billiga damkläder
ONLY Stickad tröja - brun Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Only Topp onlsilvery S S V Neck Lurex Top - rosa - Dam
Opus arty - blås - blå iris Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Original Penguin Blå badshorts i geometriskt papegojmönster

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

OYSHO JOIN LIFE - Bikiniögrönl - röd Vackra billiga damkläder