GANT LOGO C NECK DRESS - Vardagsklänning - coral röd Vackra billiga damkläder
GANT O1. CHEST STRIPE KNITTED POLOSHIRT Ögrönlar

Morris Keene Button Down Shirt Ögrönlar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,GANT O2. THE WINDBREAKER YtterkläderGANT OP2. A LINE DRAPE SKIRT KjolarGANT TEXTUröd CREW - Stickad tröja - periwinkle blå Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

GAP COZY MIDI - Kofta - light grå Vackra billiga damkläder
GAP Huvtröja med dragkedja - light blå Vackra billiga damkläder
GAP POPLIN PANT - Pyjamasbyxor - lime Vackra billiga damkläder

Salomon ICEGLORY PANT M Byxor

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.GAP SUEDED JRSY POLO ÖgrönlarGerry Weber COAT WOOL Ytterkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Gestuz Abbie skirt SO18 KjolarGestuz Debbie O neck Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

STINE GOYA Karolina, 420 Hexagons Silk Ögrönlar
Gestuz Kalina flounce skirt ZE2 18 Kjolar

Vila VIFSATENY MIDI DRESS - Cocktailklänning - cloud dancer Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Gestuz Ocean pants MS18 Byxor

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av GUESS Jeans LS TN KRISTEEN SWTR ÖgrönlarHalti Juha M T shirt ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Hanro COTTON SENSATION - Bygel-bh - skin Vackra billiga damkläderHelly Hansen W JELOEY JACKET YtterkläderHIIT CHEVRON TAPED - Sweatshirt - blå Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Hilfiger Collection POW TRACK PANT Sweatpants
HOLZWEILER RASMUS Jacket svart Ytterkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Hummel hmlJOY RAIN COAT YtterkläderHunkemöller Oriental Knot Low Rio BadkläderIcebreaker Mens Elemental LS Zip Hood Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättIda Sjöstedt Tilly Dress KlänningarInWear Eluka Dress KlänningarInWear Selby Wrap Dress LW Klänningar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
IVY & OAK LONG PRINTED DRESS - Maxiklänning - pale citrus Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
J. Lindeberg Jay Dry Indigo Jeans
J. Lindeberg Ski W Radiator Parka Dress Poly Ytterkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Jack & Jones JPRSUMMER PRINT SHIRT L S BD S19 Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKaffe Geggo Pants ByxorKaffe Neel India dress KlänningarKari Traa SIGRUN TIGHTS Leggings & tights ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lauren Ralph Lauren 1T MATTE JERSEY UMA Klänningar
Lauren Ralph Lauren Lace Fit and Flare Dress Klänningar
Lauren Ralph Lauren Swimwear Bel Aire Hi Neck 1pc Badkläder

Viktigt!

Lee Jeans STORM RIDER T Ögrönlar
Lexington Clothing Blake Narrow Leg Pants Byxor
Libertine Libertine Tableau Ögrönlar

Kontakt

Lindbergh Washed cotton parka Ytterkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Lost Ink FULL SLEEVE BALLET WRAP JUMPER - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder
M Missoni M Missoni DRESS Jumpsuits

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Mads Nørgaard Vita Brissa Badkläder
Mango Man Slim fit virgin wool blazer Kostymer & kavajer

Stöd FARR!

Marciano by GUESS ALY PANT Byxor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Masai Belona top Ögrönlar