Bli medlem
U.S. Polo Assn TALBOT3 alltid billig frakt
Ge en gåva
Furla TORTONA TOP HANDLE Handväska onyx
Tamaris ADRIANA HOBO BAG Axelremsväska khaki

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. Still Nordic TguldNTO BAG Weekendbag oxblood Herraccessoarer
Superdry MOTION MONTANA Ryggsäck khaki Herraccessoarer
Lacoste BILLFOLD COIN Plånbok brun Herraccessoarer

Medlemsförsäkringar

T-shirt - Äta Sova Foto - DAM alltid billig frakt Medlemsförsäkringar
Assassins Creed Origins Bilnyckelfodral

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Laxfritata med broccoli och ärtor

Lunchlåda kanske inte låter så spännande. Men med lite planering och smarta förberedelser kommer den hemgjorda lunchen att bli dagens höjdpunkt. Passa på och gör flera portioner som du kan frysa in eller dela med andra.

DESIGN Vit tiara med blommor
Gripsholm BED SET NOAH GOTS K.Storlek Sovrum Läderarmband med döskallar och runda nitar
Lär dig om diabetes
Nike Trainerendor L alltid billig frakt
Tan Mock Croc Tygväska alltid billig frakt

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

Rastaarmband resin- & träpärlor alltid billig frakt

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

Syster P PLANET NECKLACE silver silver Smycken

ALDO MOMBALDONE Handväska svart sczgnt4182-Damaccessoarer