Bli medlem
Herrklocka 7ette, vit, med grönt nato armband i läder
Ge en gåva
Nike Mercurial Vapor Academy IC alltid billig frakt
Örhängen Oval (svart) alltid billig frakt

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. Superman och Batman strumpor 2pack
Rostfritt stål ring Par SET alltid billig frakt
Nike Sportswear HERITAGE BACKPACK Ryggsäck svart

Medlemsförsäkringar

Armband - Ankare & hope-bricka blå & vit Medlemsförsäkringar
Jordan PACK Ryggsäck university guld Herraccessoarer

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Unisex hoodie - You make my heart smile Adidas Cloudfoam Ultimate DB0452 alltid billig frakt
Lär dig om diabetes
Circular Barbells Hästsko alltid billig frakt
Rosé Guld Ring - Prinsess Krona med Vit CZ Kristall - Stl 17

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

Sandfärgad damplånbok i nubuckläder

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

KARL LAGERFELD LOGO WEBBING BELT Skärp cerise

Corinne Leather Band Bendable Hår Short sczgnt4661-Damaccessoarer

Mer produktinformation

Corinne Leather Band Short Bendable är ett handgjort hårband i högkvalitativt läder. Hårbandet har ett elastiskt gummiband samt en läderplatta som är formbar vilket gör att den är lätt att vira runt en tofs, fläta eller knut.

  • 100% european läder
  • Tillverkat i Italien
Pappa sweatshirt med vintage stil tryck Pappa mössa på köpet

Vi ser mycket fram emot att välkomna er till 2019 års Förbundskonferens den 25-26 maj! Att få träffas och diskutera, dela erfarenheter och samla nya kunskaper är otroligt värdefullt för oss alla.

Monki Svarta runda solglasögon