Lazy Oaf Wide leg jeans med blommigt broderi
Le Fix Off Logo Tee Ögrönlar

Lauren Ralph Lauren Knotted Print Jacquard Dress Klänningar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lee Jeans Rider, slim fit - Blå - HerrLee Jeansklänning Denim Dress - Blå - DamLee MID SKIRT - Pennkjol - blå denim Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Lee Skjorta Buttondown - Natur - Herr
Lee Sweatshirt - mint Vackra billiga damkläder
Lee T-shirt Big Logo Tee - Blå - Herr

Lauren Ralph Lauren Lace Panel Jersey Dress Klänningar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Les Deux Astor T Shirt ÖgrönlarLes Deux Psycadelic Swimshorts Badkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Levete Room Kjol LR Fro 3 - Grön - DamLevete Room Tröja LR Cille 6 - lila - Dam eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lauren Ralph Lauren Lace Trim Jersey Tee Ögrönlar
Lexington Clothing Lucas Sweatshirt Ögrönlar

Lauren Ralph Lauren Linen Blend Twill Blazer Ytterkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Lexington Nattskjorta Lexington Nightshirt - Blå - Dam

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lindbergh Taperöd fit jeans JeansLingaDore DAILY - Push up-bh - vit Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Lipsy Vit stickad midiklänning med djup urringningLiquorish Blommig midiklänning med omlott framLollys Laundry Bonny Skirt Kjolar

Läs mer...
Lost Ink SCALLOP DETAIL SQUARE NECK - Stickad tröja - off vit Vackra billiga damkläder
Lyle & Scott Marinblå långärmad pikétröja

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Mads Nørgaard 5x5 Cool Stripe Tuba s ÖgrönlarMads Nørgaard Organic Favorite Stripe Teasy ÖgrönlarMAGIC Bodyfashion DREAM BRA - Topp - svart Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMagic Bodyfashion Wing Bra BH arMaidenform Shapewear - latte lift Vackra billiga damkläderMakia KYLPY HOODED SWEATSHIRT Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mamalicious Gravid- träningstopp mlIza Active Tank Top - Grå - Dam

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mango Svart trenchcoat med knappar i hornimitation
Mango Bottoned ribbed t shirt Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Mango CLAUDIO - Tygbyxor - strawberry röd Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMango Man Slub cotton Henley t shirt ÖgrönlarMango OverStorlek sweater ÖgrönlarMango Ruffled sleeve dress Klänningar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Marc O'Polo MOP PRINT - Sweatshirt - calico blå Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo skor kvinnor 3 PACK - Strumpor - jeansblå Vackra billiga damkläder
Marimekko ONNELLINEN Coat Ytterkläder
Masai ITALLY - Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Massimo Dutti LIMITED EDITION - Skjorta - dark blå Vackra billiga damkläder
Max & Co. CERTEZZA Ögrönlar
Max Mara Leisure VOLANTE - Jerseyklänning - khaki Vackra billiga damkläder

Kontakt

MbyM blås Avila Top - Blå - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Minimale Animale Isle Guldfärgad kort bikiniögrönl
Mint&berry Kort kappa rock - grön Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Minus Kendall skirt Kjolar
Miss Selfridge lila skjortklänning i midimodell med ormskinnsmönster

Stöd FARR!

Miss Selfridge Petite Småblommig maxikjol med knappar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Missguided Mixa och matcha Röd bikiniögrönl med fyrkantig halsringning