Maidenform Shapingtrosa Cover Your Bases - Svart - Dam
Maison Scotch Byxa mönstrad - Grå - Dam

Mads Nørgaard Milky Stripes Shirley Ögrönlar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,MAMALICIOUS 2 PACK - T-shirt med print - navy blazer Vackra billiga damkläderMamalicious Gravidlinne mlNina S L Jersey Singlet - Svart - DamMAMALICIOUS MLALLY DRESS - Maxiklänning - navy blazer Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

MAMALICIOUS MLNEWMIVANA DRESS - Cocktailklänning - snow vit Vackra billiga damkläder
Mango Brunrutig dubbelknäppt blazer
Mango Svart fodrad kappa med dragkedja framtill i overStorlek-modell och longline

Mads Nørgaard Organic Favorite Trimmy V Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mango Animal print suit blazer YtterkläderMango Boat neck sweatshirt Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Mango Buttoned midi dress KlänningarMango CHELSEA - Maxiklänning - gul Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mads Nørgaard Printed Tee Thor Badge Ögrönlar
Mango Crop Audrey jeans Byxor

Mads Nørgaard Soccer Panto Short Shorts

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Mango Elastic neck blouse Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Mango Man Printed cotton bermuda shorts ShortsMango Man Slim fit patterned suit blazer Kostymer & kavajerCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Mango Midi shirt dress KlänningarMango Pinafore dress KlänningarMango Ribbed high neck t shirt Ögrönlar

Läs mer...
Mango Soft fabric top Ögrönlar
Mango TERE-A - Väst - beige Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Marc O'Polo PANTS REGULAR RISE BUT COMFY - Tygbyxor - tall teak Vackra billiga damkläderMarc O'Polo SHORT SLEEVE TWISTED DEEP - T-shirt - bas - pastel sky Vackra billiga damkläderMarella HIBERIS - Linne - midnightblå Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMarimekko SINI KATLEIJA Dress KlänningarMasai Hanna tunic KlänningarMassimo Dutti BASIC - Långärmad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Massimo Dutti T-shirt - bas - rosa Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Max Mara Leisure MADRAS - Strandaccessoar - blå Vackra billiga damkläder
Maya Petite Brudtärna Mullvadsgrå skär maxiklänning i tyll med bardotringning och fina paljetter ton-i-ton

EU-kandidaterna om Frontex' budget

MbyM Topp Juliet Top - Svart - Dam

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMiss Mary of Sweden Bygel-bh - Svart - DamMiss Selfridge rosa dusterkappaMiss Selfridge Petite Småblommig maxiklänning ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Missguided HIGH NECK LONG SLEEVE MIDI - Cocktailklänning - vit Vackra billiga damkläder
Missguided SELF CIGARETTE TROUSER - Tygbyxor - lime Vackra billiga damkläder
Mitchell & Ness 2009 All Star West Shaquille O'Neal Swingman vitt linne
Molly Bracken LADIES DRESS - Vardagsklänning - saffron gul Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Monki Mozik Svarta vida jeans i ekologisk bomull
Monki ANNA DUNGAREE - Hängselbyxor - off vit Vackra billiga damkläder
Monki LUCIANA BRA - Triangel-bh - rosa Vackra billiga damkläder

Kontakt

Monki YUYU DRESS - Jerseyklänning - dark blå rosa Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Morgan MOLU - Kofta - beige Vackra billiga damkläder
Morris Pikétröja New Piqué - Grå - Herr

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

MOS MOSH Seeds Clavo Dress Klänningar
Motel  Leopardmönstrad skir maxiklänning i krossad sammet

Stöd FARR!

NAF NAF EPAPER - A-linjekjol - curcuma Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Nanso Klänning Asteri - Röd - Dam