Jack & Jones T-shirt jorRetrovibe Tee SS Crew Neck - Vit - Herr
Jack & Jones T-shirt jprBen blå. Tee SS Split Neck Pre - Gul - Herr

Jack & Jones Skjorta jprRussel Print Shirt L S Plain, slim fit - Vit - Herr

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Jacqueline de Yong Byxor jdyStar Wide Pant Wvn - Blå - DamJacqueline de Yong Shorts jdAva Shorts Jrs - Vit - DamJacqueline de Yong Topp jdyLouisa S S Fold Up Top - Vit - Dam sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Jaded London Neongröna ormskinnsmönstrade satinbyxor
JBS JBS pajamas, jersey Sov & loungeplagg
JDY Byxor med avslappnad passform

Jack & Jones Skjorta jprSummer Print Shirt S S S19 - Vit - Herr

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.JDY Jacka i konstläder - thyme Vackra billiga damkläderJDY JDYDODO DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",JDY JDYIZA NOOS - Tygbyxor - röd Vackra billiga damkläderJDY JDYPULLI - Stickad tröja - cloud dancer Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Jack & Jones Sockar jacSmily Tennis Socks 4-pack - Vit - Herr
JDY JDYTAG - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Jack & Jones Sweatshirt jcoDaxi Sweat Crew Neck - Blå - Herr

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

JDY Kort kappa rock - dark grå melange Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Jumperfabriken Cardigan Siv Cotton - Röd - DamJunarosa Vida byxor i linneCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Junarosa Linne jrNewleana Long Top - Svart - DamJust Female Bobby trousers ByxorKaffe AMBER - blås - midnight marine Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Kaffe INDIA O NECK - Fodralklänning - dark grå melange Vackra billiga damkläder
Kaffe LINDA SKIRT - A-linjekjol - cyber gul Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Karl Kani SIGNATURE BODY - Långärmad tröja - blå Vackra billiga damkläderKarl Lagerfeld Silk Shirt Jumpsuit W Belt JumpsuitsKiomi Vinröd träningstopp med ränder i sidan
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättKIOMI Maxiklänning - gul svart Vackra billiga damkläderKIOMI T-shirt med print - orange rust Vackra billiga damkläderKnowledge Cotton Apparel T shirt with owl and dot print GO Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
KUNERT Overkneestrumpor - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
La rödoute Collections blås, prickig - Svart - Dam
La rödoute Collections Halvlång, utställd klänning - Röd - Dam

EU-kandidaterna om Frontex' budget

La rödoute Collections Kort parkas med huva - Svart - Dam

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLa rödoute Finstickad tröja med rund halsringning och kort ärm - rosa - DamLa rödoute Spetsklänning med trekvartslång ärm och V-ringning bak - Natur - DamLacoste Mörkrosa t-shirt med rund halsringning och logga ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lauren Ralph Lauren Festklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren LOUISA ELBOW SLEEVE DAY DRESS - Fodralklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Stretch Velvet Blazer Ytterkläder
Lazy Oaf Randig långärmad smockklänning

Viktigt!

Lee Jeans Luke Slim Taperöd - Grå - Herr
Lee SCARLETT CROPPED - Jeans Skinny Fit - blå denim Vackra billiga damkläder
Lee T-shirt Ultimate Pocket Tee - Vit - Herr

Kontakt

Levete Room LR CHRISSA Ytterkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Lexington Klänning Gemma Jersey Dress - Blå - Dam
Lindbergh Basic bamboo tee S S 2 pack Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Lindbergh T-shirt Print Tee S S - Grön - Herr
Liquor N Poker Marmormönstrade hängselbyxor

Stöd FARR!

Lollys Laundry Parker Shirt Ögrönlar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Lyle & Scott svart sweatshirt med färgblock