KIOMI T-shirt med print - caramel cafe Vackra billiga damkläder
KIOMI Tygbyxor - olive Vackra billiga damkläder

Karl Lagerfeld Ikonik Odina Biker Jacket Ytterkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,K-SWISS HYPERCOURT SKIRT - Sportkjol - vit Vackra billiga damkläderKUNERT MYSTIQUE - Strumpbyxor - sun Vackra billiga damkläderLa Martina Antonello Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

La Perla REWARD SHORT ROBE - Morgonrock - svart Vackra billiga damkläder
La rödoute Collections Ankellång byxa i stickat stretchmaterial med pressveck - rosa - Dam
La rödoute Collections blås - Röd - Dam

KARL LAGERFELD KAROLIFORNIA - T-shirt med print - grå melange Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.La rödoute Collections Byxa med dubbel knäppning och hög midja - Blå - DamLa rödoute Collections Finstickad, randig tröja med hålstickning och rund halsringning - Grön - Dam Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",La rödoute Collections Jacka - Gul - DamLa rödoute Collections Klänning - Blå - Dam eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Karl Lagerfeld Neon Lights Dbl Logo T Shirt Ögrönlar
La rödoute Collections Kort, enfärgad sweatshirt i bomull - rosa - Dam

Karl Lagerfeld Rue Lagerfeld T Shirt Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

La rödoute Collections Maxiklänning med smala axelband - Gul - Dam

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av La rödoute Collections Topp - Röd - DamLa rödoute Collections Tunika - Natur - DamCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.La rödoute Halvlång pennkjol med geometriskt mönster - Blå - DamLa rödoute Skjorta i linneblandning - Gul - DamLacoste Colours 3-pack marinblå trunks

Läs mer...
Lacoste Svart t-shirt med logga
Lacoste T-shirt - bas - blå Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Lauren Ralph Lauren Denim Skirt KjolarLauren Ralph Lauren Jersey Taffeta V Back Gown KlänningarLauren Ralph Lauren NI STRTCH SLD POPLN FITTED WARREN L Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLauren Ralph Lauren Skjorta - vit Vackra billiga damkläderLauren kvinnor COTTON NYLON TRENCH PKT YtterkläderLee CROPPED - Skjorta - blå Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lee Jeans Morton Relaxed Straight - Blå - Herr

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lee Sweatshirt Retro - Svart - Dam
Les Deux Leperie Shirt Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Levete Room LR ERICA Byxor

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLine of Oslo Parton flower ÖgrönlarLiquor N Poker Marmormönstrade hängselbyxorLollys Laundry Bonny Skirt Kjolar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mads Nørgaard Organic Favorite Stripe Teasy Ögrönlar
MAGIC Bodyfashion MAGIC NIPPLES - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - caramel Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Maloja Mössa HolmestrandM - Vit - Dam
Mamalicious Maternity Ribbstickad randig klänning
Mango Svart blås med tofs

Kontakt

Mango Button knit dress Klänningar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Mango CUTI - Maxiklänning - rosa Vackra billiga damkläder
Mango Knot detail blouse Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Mango Man Organic cotton sweater Ögrönlar
Mango Midi printed dress Klänningar

Stöd FARR!

Mango Ribbed fine knit sweater Ögrönlar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Mango TEMPO - Tygbyxor - grön Vackra billiga damkläder