Tuttle Tagalog for Kids Flash Cards - Imelda Fines Gasmen - pocket (9780804839570) Bokhandel
Bild för små barn - Ann Christoffersson - böcker (9789197240444) Bokhandel

INSÄNDARE: Standarder är kanonbra - alla borde ha en egen?

Är det inte fantastiskt när mobilkontakter, datorkontakter och elkontakter av alla de slag inte passar med varandra? Det ger ju dig som kund förmånen att få köpa dyra kablar och adapters och samla dessa på hög för att eventuellt använda dem någon gång i framtiden. Förutsatt naturligtvis att du inte hinner tappa bort den och då blir tvungen att köpa en ny, skriver Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist i en insändare. 

Kommentera

Samma regler för lärlingsanställning som övrig personal

Lärlingar ska anställas på samma sätt som övriga medarbetare, med provanställning i sex månader och därefter tillsvidareanställning. Detta enligt ett nytt avtal mellan Maskinentreprenörerna, Byggnads, Seko och Sveriges Byggindustrier. 

Kommentera

Greta grå bil alltid billig frakt röd szzedl1587-Leksaker

Produktnummer: 18816745

Greta Gris älskar att åka bil i Peppa Pigs Family Car.

Åk iväg på äventyr med denna Röd Bil Greta Gris från barnens favorit Peppa Pig. Det finns plats för figurer i bilen och bilen har rullbara hjul. Greta Gris älskar att åka på utflykt i familjens röda bil. Sätt Greta i bilen och låt henne åka ut på spännande äventyr!

Bilen har även plats för en av Gretas föräldrar och hennes lillebror (dessa figurer ingår ej).

Produktinformation:Rekommenderad ålder 3+Ingår en röd bild samt en Greta Gris figur. 

Peab Asfalt har lyckats ta fram en beläggning med 93,4 procents återvunna material. Detta tack vare järnvägsmakadam som tagits från en järnvägsombyggnad i närheten.

Kommentera
Fler nyheter i nyhetsarkivet »