Bli medlem
Asics Noosa FF 2 alltid billig frakt
Ge en gåva
10 st Hårnålar med vita kristaller och pärla
Kipling ARTO Axelremsväska cool denim

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. YOURTURN Ryggsäck svart cognac Herraccessoarer
Pier One 2 PACK Fluga svart bordeaux Herraccessoarer
Reebok Zpump Fusion 20 EL alltid billig frakt

Medlemsförsäkringar

Handväska Plånbok med mange fack clutch väska Medlemsförsäkringar
Julie Sandlau Afrodite earring guld Smycken

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
T-shirt - Allt Är Sossarnas Fel - DAM Häxkittel - Liten - Liten alltid billig frakt
Lär dig om diabetes
Olivia Burton 3D BEE Örhänge roséguld-colouröd
Stålkedja 316L Repmodell B 4 mm L 55 cm

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

Uppladdningsbara Värmesulor - Stl 41-43

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

Hälinlägg-skoinlägg i 100% silikon.

Desigual ATILA ESPOT blå palo Axelremsväska sczgnt1905-Damaccessoarer