Vila Tröja viSolta Knit L S Top - Röd - Dam
Vila Velourtopp viSienna 3 4 Top - Svart - Dam

Vila MIT KURZEN ÄRMELN - Vardagsklänning - rosa Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vila VICOMFY SHORTIE TrosorVila VIDREAMERS PURE - T-shirt - bas - brandied apricot Vackra billiga damkläderVila VIGANUA PHYTAS T-SHIRT - T-shirt med print - blå haze Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Vila VIJULES RW SHORT WASHED DENIM SKIRT Kjolar
Vila VILAIA S S TOP NOOS Ögrönlar
Vila VILUCY - Skjorta - snow vit total eclipse Vackra billiga damkläder

Vila Nattlinne viKamma slip s s dress - Svart - Dam

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Vila VILUCY TOP - Skjorta - snow vit Vackra billiga damkläderVila VIMITTY MAXI SKIRT ZA Kjolar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Vila VINAOMI L S CUTOUT TOP ÖgrönlarVila VIPEN SKIRT - Pennkjol - röd Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vila NOOS - blås - blå haze Vackra billiga damkläder
Vila VIRIL L S KNIT DRESS NOOS Klänningar

Vila Omlottklänning viDoyle S S Dress - Svart - Dam

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Vila VISIVA BOHEMIAN CAFTAN Klänningar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av lilaa by Mango Medium denim skirt Kjolarlilaa by Mango Slim fit push up Mariah jeans JeansCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Vivienne Westwood Svarta mjukisbyxor i ekologisk bomull med loggaVogue Strumpbyxor Delicate Lace Tights 20 Den - rosa - DamVossen ROM - Morgonrock - lagoon Vackra billiga damkläder

Läs mer...
WAL G. TORTOISE BUTTON BODY - Linne - svart Vackra billiga damkläder
Wallis TIEröd DRESS - Cocktailklänning - dusky rosa Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Weekday Coffee Vit skjortaWeekday Ljusgrå byxor med vida ben och marmorerat mönsterWeekday Svart playsuit med v-ringning och midjeskärp
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWeekday AILIN HOODED - Luvtröja - turquoise Vackra billiga damkläderWeekday HUGE CROPPED - Sweatshirt - dark blå Vackra billiga damkläderWeekday SOLEIL SWIMSUIT - Baddräkt - orange Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Weekend Max Mara SAMARA Ögrönlar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Whyröd Klänning Moina Low Solid Dress - rosa - Dam
Wild Honey Plus Prickig maxiklänning med smock och knytning på axeln

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Wolford Hawaii Top Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotY.A.S Skir plisserad maxiklänning i tyllY.A.S Skjortklänning yasArty Blazer Dress - Blå - DamYAS YASKAlila LS LONG SHIRT ICONS Klänningar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Essentials Maternity 3 PACK - Linne - svart dark blå vit Vackra billiga damkläder
Essentials Träningsbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Zizzi blås - eden Vackra billiga damkläder
Zizzi Kappa ZAtlanta LS Coat - rosa - Dam

Viktigt!

Zizzi Shorts - Blå - Dam
Zizzi Tunkia Xora med omlott - Svart - Dam
Adidas by Stella McCartney WARPKNIT TANK - Linne - joypur Bra att bära bekvämt Träningskläder

Kontakt

Adidas Performance DFB DEUTSCHLAND RAIN - Landslagströjor - svart grå two vit Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Adidas Performance TAN HOOD - Luvtröja - svart Träningskläder
Alpha Industries BASIC HOODY - Luvtröja - navy Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ONLY ONLKITA PALM BOX - T-shirt med print - bright vit svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLNEW SIERRA - Fodralklänning - gul Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

ONLY ONLPOPTRASH - Tygbyxor - rosa smoke Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

ONLY ONLTINE KNOT - Linne - light grå melange Vackra billiga damkläder