Wolf & Whistle Curve Svart exklusiv baddräkt med rund halsringning
Wolford Crystal Blaze Tights Strumpor & tights

WeSC MAX COLLAGE Ögrönlar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Wonderbra FULL EFFECT - Push up-bh - skin Vackra billiga damkläderWood Wood Belinda dress KlänningarWood Wood Namira top Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Wrangler Marinblå retro t-shirt med rund halsringning och stor logga
Wrangler Jeans grönsbguld Modern Straight - Blå - Herr
Wrangler Skjorta - 1 years Vackra billiga damkläder

Whistles Barrel leg jeans med hög midja

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.XO Shirtmaker by Sand Copenhagen 8206 Jake SC ÖgrönlarY.A.S Plisserad jumpsuit med öppen rygg Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Y.A.S Kimono Elina Top - Vit - DamY.A.S Petite Festival Maxiklänning med virkad spets eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Whistles Hjärtmönstrad bikiniögrönl i trekantsmodell
Y.A.S Tunika yasNew Chella 3 4 - Vit - Dam

Whistles Montana Djurmönstrad skjortklänning

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

YAS YASDALIA DRESS Klänningar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Essentials CASHMERE - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder Essentials Curvy Vardagsklänning - orange Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker. Essentials Maternity blås - gul Vackra billiga damkläder Essentials Maternity T-shirt med print - gul Vackra billiga damkläder Essentials Tygbyxor - cloud dancer Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Zizzi AMY LONG - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder
Zizzi Cardigan mMarocco LS - Svart - Dam

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Zizzi Topp med knappar - Svart - DamZizzi Tunika Olrene LS Shirt - Vit - DamZulu and Zephyr Vit strandskjorta
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättAdidas Originals Träningsjacka - conavy HerrkläderAdidas Performance CORE 18 - Träningsjacka - powröd vit TräningskläderAdidas Performance RESPONSE LONG - Tights - svart Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Adidas Performance Tights - raw vit grå three Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY ONLIRINA 3 4 - blås - cloud dancer svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLMANDY BLING BOX - T-shirt med print - cloud dancer Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

ONLY ONLNICOLE - T-shirt med print - high risk röd Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotONLY Play T-shirt - bas - rosa Vackra billiga damkläderONLY Tall ONLBELLA DIAMOND SMILEY - T-shirt - bas - bright vit Vackra billiga damkläderONLY Trenchcoat - camel Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Outrageous Fortune Plus Vitt linne med spetskant
OYSHO Topp - khaki Vackra billiga damkläder
Panos Emporio Bikinibyxa Flower Flow Nefeli - Blå - Dam
Park Lane Skjorta med button down-krage - Röd - Herr

Viktigt!

Part Two Klänning Laguna - Blå - Dam
Passionata NIGHTS AUSSENTRÄGER - Balconette-bh - bronze kaki Vackra billiga damkläder
Peak Performance BARROW P Byxor

Kontakt

Pearl Izumi T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Pepe Jeans VENUS - Jeans straight leg - wy7 denim Vackra billiga damkläder
Pieces blås - röd Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Pieces PCLORI COATIGAN - Kort kappa rock - svart Vackra billiga damkläder
Pimkie Blårandig baddräkt med knytning framtill

Stöd FARR!

Polo Ralph Lauren Marinblå pikétröja med murarkrage och logga i smal passform

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Polo Ralph Lauren Marinblå sweatshirt med rund halsringning och ikonisk logga