Opus SUMINCHEN - blås - milk Vackra billiga damkläder
Original Penguin Marinblå blommig t-shirt med rund halsringning

Only Topp onlNatalia Sateen V Neck Top - Vit - Dam

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,OYSHO HIPSTER - Briefs - rosa Vackra billiga damkläderOYSHO Linne - grön Vackra billiga damkläderOYSHO Strumpor - orange Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Paige HOXTON - Jeans Skinny Fit - tristan Vackra billiga damkläder
Palmers SENSES - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
Panos Emporio Bikini-bh Zenith Calypso - Grön - Dam

Only Topp onlPolly Reg S S Pocket Top Box - Vit - Dam

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Paper Dolls Petite Svart och vit a-linjeformad skjortklänningPark Lane Finstickad slipover - Grå - Herr Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Parlez Edgar Vit t-shirt med broderad sportloggaPart Two Byxor petro pa - lila - Dam eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Only Topp onlsilvery S S V Neck Lurex Top - Blå - Dam
Part Two Klänning Klarista - Blå - Dam

Only Topp onlVic S S Solid Top - Gul - Dam

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Passionata DAILY DAILY - T-shirt-bh - svart Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Peak Performance MAX SH ShortsPeak Performance W TECH Z H SweatshirtsCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Penfield Augusta Svart t-shirt med bergslogga framtillPepe Jeans PICCADILLY - Jeans bootcut - wz4 denim Vackra billiga damkläderPersona by Marina Rinaldi VASO - T-shirt med print - marine blå Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Pieces Baddräkt - rödwood Vackra billiga damkläder
Pieces PCBEA SWIMSUIT - Baddräkt - maritime blå Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pimkie ljusblå mammajeans med råskuren fållPlease Jeans C Cotton ByxorPolo Ralph Lauren Brun skjorta med button down-krage och smal passform
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPolo Ralph Lauren Marinblå och vit randig topp med huva lång ärm och spelarloggaPolo Ralph Lauren Svartmelerade pikétröja med smal passform och loggaPolo Ralph Lauren 3PK BPP LC SOCKS 3 PACK Strumpor att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polo Ralph Lauren Camo Fleece Baseball Jacket Ytterkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polo Ralph Lauren LS BEAR CN LONG SLEEVE SWEATER Ögrönlar
Polo Ralph Lauren Polo Bear Fleece Hoodie Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Polo Ralph Lauren Slim Fit Cotton Sweater Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPrettyLittleThing lila bandeau-bikiniögrönl med volangkantPrettyLittleThing Svartblommig minikjol med volang del av setPS Paul Smith Bad motel Marinblå t-shirt med smal passform ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PULL&BEAR BASIC MIT GÜRTEL - Shorts - svart Vackra billiga damkläder
PULL&BEAR Linne - svart Vackra billiga damkläder
PULL&BEAR MIT KURZEN ÄRMELN - Skjorta - khaki Vackra billiga damkläder
PULL&BEAR MIT VICHYKAROS - Skjorta - rosa Vackra billiga damkläder

Viktigt!

PULL&BEAR Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Puma Iconic Mjukisbyxor med färgblock
Puma CLASSICS LOGO TANK - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Kontakt

Puma MODERN SPORTS TEE - T-shirt med print - vit svart Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Puma Träningsbyxor - light grå Vackra billiga damkläder
Q S designed by Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Rabens Saloner Lava long kaftan Klänningar
Rains COAT - Parkas - svart Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Reclaimed Vintage Vintageinspirerad midiklänning i denim i förklädesmodell

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Reebok Classic Gigi Bodysuit - Svart - Dam