River Island Mörkblå byxor
River Island Ormskinnsmönstrad omlottklänning

RIPNDIP Lord Nermal rosa strumpor

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,River Island Svart blommig skjorta i regular fitRiver Island Svart skjorta med fjädermönsterRiver Island Svarta leggings med hög midja sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

River Island Vit midiklänning med hög krage
River Island  Khakifärgad skjorta i muscle fit
River Island khakifärgad t-shirt i muscle fit

RIPNDIP Prisma Svart manchesterjacka

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.River Island Petite Randiga avsmalnande byxorRiver Island Svart t-shirt i slim fit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Rodial Eye Smudge Brush SminkRöhnisch FLATTERING - Tights - grön dot Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

River Island Amelie khakifärgade funktionsjeans
Röhnisch Sport-bh D-kupa High Support Sports Bra - Svart - Dam

River Island Baddräkt med djup urringning och scarfmönster

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Röhnisch Träningstights To Hatha Tights - Grå - Dam

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av S.Oliver 2 PACK - Linne - svart vit Vackra billiga damkläderS.Oliver svart LABEL Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.S.Oliver LANGARM - Kofta - mirage blå melange Vackra billiga damkläderS.Oliver Strumpbyxor - anthracite Vackra billiga damkläderSalomon AGILE LS HOODIE W GYHE Yu Ögrönlar

Läs mer...
Salomon Träningstopp Agile LS Tee W - rosa - Dam
Samsøe & Samsøe Boston v neck 6304 Ögrönlar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Samsøe & Samsøe MILLY - Skjorta - svart Vackra billiga damkläderSamsøe & Samsøe SLIPIN - Linne - svart Vackra billiga damkläderSAND 3137 Bidelia Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSAND 4880 Denton S. ÖgrönlarSAND Mohair Star Napoli Craig Normal Kostymer & kavajerSAVAGE X FENTY BOYBRIEF - Briefs - multi-colouröd Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Scotch & Soda Celebration pants Byxor

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Seafolly Active Boardshort Shorts
Sebago Pikétröja Logo Polo Pique - Grön - Herr

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Second Female Kjol Pukki Skirt - Röd - Dam

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSelected Femme SLFMEGAN MW SHORTS W ShortsSelected Homme borstad rutig slim fit skjortaSelected HOMME Byxa shhOneluca Canteen - Grön - Herr ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Selected HOMME T-shirt shhClass SS O-neck Tee - Vit - Herr
Shock Absorber Sport-bh Shaped Push up - Svart - Dam
SikSilk vinröd kortärmad t-shirt Endast hos
Sista Glam CHROME - Festklänning - nude Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Skins Activewear Siken kvinnor Tank Top Ögrönlar
Sloggi Bh-topp Ever Fresh Crop Top - Vit - Dam
Sloggi Trosor Zero Microfibre Hipstring - Svart - Dam

Kontakt

Soaked in Luxury Topp SL Lovie Tee SS - Vit - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Solid Jeans Joy Stretch - Blå - Herr
Someday. KUMI - T-shirt - bas - bold blå Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Sons of Owen Strukturstickad tröja - Vit - Herr
South Beach  Leggings med blågröna färgblock

Stöd FARR!

Spanx ON CORE - Body - svart Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Sportmax Code ASTI - Maxiklänning - rosa Vackra billiga damkläder