Ida Sjöstedt Andrea Top Ögrönlar
Ida Sjöstedt Vivienne Top Ögrönlar

Hunkemöller Jogger Velours Piping Sov och loungeplagg

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ilse Jacobsen Topp Talula02 - Röd - DamInWear blås Hepburn IW50 - Multi - DamInWear Edel Shirt Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

InWear Kavaj Zella Blazer - Svart - Dam
InWear Klänning Tesia - Natur - Dam
InWear RITA CARDIGAN - Kofta - marine blå Vackra billiga damkläder

Hunkemöller Marina pd BH ar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.InWear Topp Trude - Röd - DamInWear Ziri Skirt Kjolar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",IVY & OAK GRAPHIC - blås - navy blå Vackra billiga damkläderIVY & OAK RUFFLED EVENING DRESS - Maxiklänning - bottle grön Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hunkemöller Natalie string r Trosor
Ivyrevel Belted V Neck Dress Klänningar

Hunkemöller NIGHTIE B-NECK EYE - Nattlinne - windsor wine Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

IZOD FLORAL PRINT BD SHIRT Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av J.CREW PERFECT FIT TURTLENECK - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläderJ.CREW WHISPER CREWNECK TEE - T-shirt - bas - summer sun Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.J.LINDEBERG Linne - royal blå Vackra billiga damkläderJack & Jones Core Grön randig t-shirt med logga på bröstetJack & Jones Essentials Vit skjorta i linneblandning med kort ärm

Läs mer...
Jack & Jones Originals Sweatshirt med dragkedja upptill
Jack & Jones Premium Vit t-shirt i fyrkantig passform

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Jack & Jones Jeans jjiTim jjOriginal JJ 119 - Blå - HerrJack & Jones JPRSEAN. blå. TEE SS CREW NECK ÖgrönlarJack & Jones Shorts jjeMelange Sweat Shorts STS - rosa - Herr
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättJack & Jones Skjorta jprSummer Mao Shirt L S - Grå - HerrJack & Jones Tröja jcoSpring Knit Crew Neck - Vit - HerrJack & Jones T-shirt jcoMars Tee SS Crew Neck - Guld - Herr att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jack & Jones T-shirt jorNewpleo Tee SS - Vit - Herr

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jacqueline de Yong Linne JdYAva Tank Top - Vit - Dam
Jarlo Petite rosa maxiklänning med hög krage och öppen rygg

EU-kandidaterna om Frontex' budget

JDY BRIGHTON - Kort kappa rock - camel Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotJofama Skinnjacka Kenza 9 - Svart - DamJumperfabriken Klänning Dani - Blå - DamJunarosa Linne jrMarbelle SL Tank Top - Vit - Dam ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kappa Banda Bardi Vit t-shirt med diagonal rand och logga på bröstet
Kari Traa SIGRUN TEE Ögrönlar
Karl Lagerfeld Logo Sweatdress W Logo Tape Klänningar
KIOMI Fodralklänning - s732481 Vackra billiga damkläder

Viktigt!

KIOMI Trenchcoat - mauve Vackra billiga damkläder
Knowledge Cotton Apparel Tank top with owl chest logo GOTS Ögrönlar
La Martina Zubin Ögrönlar

Kontakt

La rödoute Collections blås med rund halsringning och kort ärm - Brun - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

La rödoute Collections Jacquardmönstrad kappa i halvlång modell - Svart - Dam
La rödoute Collections Linne med smala, justerbara axelband - Röd - Dam

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

La rödoute Collections Randig skjorta med skimrande trådar och lång ärm - Grön - Dam
La rödoute Collections Topp med hög krage - Blå - Dam

Stöd FARR!

La rödoute Kort, figurnära klänning med trekvartslång ärm - Svart - Dam

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Lacoste Korallfärgade badshorts med logga