Minus Tari pants Byxor
Miss Selfridge Petite STEFFI - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Max Mara Leisure GABON Byxor

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Missya Florence bra top BH arMissya rosa straples halterneck svart BadkläderModström Mandy print skirt Kjolar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Monki LAURENCE DRESS - Maxiklänning - dark blå Vackra billiga damkläder
More & More HEDY - Tygbyxor - marine Vackra billiga damkläder
Morris Harris Waistcoat Kostymer & kavajer

Max Mara Leisure NOEL Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Morris Lady Joelle F Fur Jacket YtterkläderMorris Victor Loose Slacks Byxor Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",MOS MOSH Tuxen Paisley Pant ByxorMyMo Kofta - mottled rosa Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Max Mara Leisure PASTE Sweatshirts
NA-KD STRIPED BALLOON SLEEVE - Stickad tröja - lila Vackra billiga damkläder

Max Mara Leisure SAVIO Klänningar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Napapijri MONTHE - Träningsbyxor - blå marine Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Newline svart CAMO AIRFLOW Tee ÖgrönlarNike Performance DRY SKIRT - Sportkjol - active fuchsia vit Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance INDY PLUNGE - Sport-bh - svart Vackra billiga damkläderNike Sportswear AIR BIKE - Shorts - svart vit Vackra billiga damkläderNN07 Barca 6120 Ögrönlar

Läs mer...
NN07 Nordic Raglan 6212 Ögrönlar
Noa Noa Tygbyxor - blå Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. NYX PROFESSIONAL MAKEUP PRO CONTOUR BRUSH SminkODD MOLLY ACTIVE WEAR storm mid layer sweater ÖgrönlarODD MOLLY happyness sweater Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättODD MOLLY rib eye l s top ÖgrönlarOhma BASIC NURSING TANK - Linne - fuxia Vackra billiga damkläderONLY ONLAWESOME O-NECK REGULAR - Sweatshirt - misty rosa Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY ONLFrosaMARY BATWING O NECK - Sweatshirt - misty rosa Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY ONLRAMONA PIPING PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLWINNIE NECK - T-shirt med print - night sky cloud dancer Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Opus FAMILE - blås - milk Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPart Two Piperly PA ByxorPeak Performance FROSTDRYDH YtterkläderPeak Performance W FLOW H Sweatshirts ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Please Jeans Catwoman grå Paisley Jeans
Polo Ralph Lauren Cotton Graphic Sweater Ögrönlar
Polo Ralph Lauren SSRUGBYM4 SHORTSLEEVE KNIT Ögrönlar

Viktigt!

Pulz Jeans Karolina Highwaist Straight Jeans
Puma COSMIC BRA - Sport-bh - ponderosa pine pale rosa Vackra billiga damkläder
PUMA Rebel Hoody FL Ögrönlar

Kontakt

Rabens Saloner Houndstooth skirt Kjolar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Raiine RAVENNA SKIRT Kjolar
Reebok Classics ES CROP TEE Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Regatta kvinnor BIRCHDALE - Regnjacka - blåbryp Vackra billiga damkläder
River Island Stickad tröja - oxblood Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Russell Athletic RU AUSTIN CUFFED JOG CHEN EMB Joggingbyxor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Sail Racing W RACE SWIMSHORTS Badkläder