Missya Smilla strap dress Sov och loungeplagg
Modström KROWN DRESS - Jerseyklänning - fire röd Vackra billiga damkläder

Minus Carmen Randa blazer Ytterkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Morris Ellie Oneck ÖgrönlarMorris Lady Edith F Down Jacket YtterkläderMorris Lady Martine Oneck Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

MOS MOSH Etta 7 8 Pant Byxor
Moshi Moshi Mind bella swimsuit Badkläder
MyMo Kofta - mottled light blå Vackra billiga damkläder

Minus Ditte shirt Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.NA-KD Färg BLOCKED BALLOON SLEEVE - Stickad tröja - röd Vackra billiga damkläderNanso Ladies trousers, Mukava Sweatpants Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Native Youth NOONTIDE KNIT - Stickad tröja - grå Vackra billiga damkläderNew Balance NOVELTY CrödVER SOFT PANT Sweatpants eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Minus Dyveke tee Ögrönlar
New Look CASH - Stickad tröja - khaki Vackra billiga damkläder

Minus Ennis blouse Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

New Look MIDI CARDIGAN - Kofta - dark khaki Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance TRANSPARENT RUN DIVISION - Löparjacka - grå Vackra billiga damkläderNly by Nelly OFF SHOULDER BOHO BLOUSE - blås - gul Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.NN07 Larry 8201 YtterkläderNoa Noa Jacket ÖgrönlarNoisy May NMNEW PALMA SOLID - Stickad tröja - night sky Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Notes du Nord Heaven Pants Byxor
Nué notes Erin Kjolar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ODD MOLLY just like me hoodie ÖgrönlarODD MOLLY sincerely jacket YtterkläderO'Neill ROMA SOLID SWIMSUIT - Baddräkt - aerial Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättONLY ONLBONE BUTTERFLY PARIS - T-shirt med print - bright vit paris Vackra billiga damkläderONLY ONLGWENNA - Stickad tröja - medium grå melange Vackra billiga damkläderONLY onlMILA HW SK ANK JEANS BJ13502 1 NOOS Jeans att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY ONLREGITZE 3 4 - Stickad tröja - rosa smoke Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Opus DARBY - Kofta - simply blå Vackra billiga damkläder
Oscar Jacobson Jacob Trousers Jeans

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Panos Emporio ZENITH THEIA Badkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPeak Performance TRENT CRW ÖgrönlarPepe Jeans GRACY - Sweatshirt - peach Vackra billiga damkläderPieces PCFORTUNA - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polo Ralph Lauren MRGN SPORTCOAT Kostymer & kavajer
Polo Ralph Lauren WOOL CASHMERE RIB LSL SWT Ögrönlar
Princesse tam.tam DIVINE - Pyjamasbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Pulz Jeans Tazanna 3 4 Sl. Blouse Ögrönlar

Viktigt!

PUMA Iconic MCS Track Jacket Ögrönlar
Q S designed by Jeans Skinny Fit - grå Vackra billiga damkläder
Rag & bone RB LOGO TEE Ögrönlar

Kontakt

Reebok Classic ICONIC CREW - Sweatshirt - svart vit Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Reebok OS LUX BOLD TIGHT VORTA Leggings & tights
Résumé Luciana Dress Klänningar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Röhnisch KNOT TEE - T-shirt med print - indigo night Vackra billiga damkläder
S.Oliver blås - svart Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Salomon FAST WING LONG TIGHT M Bk Tights & shorts

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Samsøe & Samsøe Kara body 10725 Badkläder