Monki MADS - Långärmad tröja - khaki Vackra billiga damkläder
Monki TUVA - Långärmad tröja - lila Vackra billiga damkläder

Minus Noelle shirt Ögrönlar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Morris Lady Neva Shirt ÖgrönlarMOS MOSH Criss Cobb Pant ByxorMOS MOSH Tuxen Paisley Pant Byxor sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

MyMo Bomberjacka - rosa Vackra billiga damkläder
MyMo Vindjacka - lilac Vackra billiga damkläder
Nanso Ladies pyjamas, Kirjokerttu Sov och loungeplagg

Minus Runa dress Klänningar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Native North FIELD THISTLE OVERSHIRT ÖgrönlarNew Balance ANTICIPATEHALFZIP Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",New Era TEAM LOGO PO HOODY PHI76E ÖgrönlarNew Look Curves STRIPE BRETON TEE - Långärmad tröja - vit pattern Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Minus Tiga sweat Ögrönlar
New Look SAFARI BELTED SHACKET - Tunn jacka - stone Vackra billiga damkläder

Miss Selfridge BUTTON BODYCON - Fodralklänning - röd Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Newline svart Wing Wiper Tights Leggings & tights

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av NN07 Alec Sweat 3379 ÖgrönlarNN07 Mauro Print Tee 3357 ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Noa Noa Leggings ByxorNoisy May NMPOPPA - Sweatshirt - fiery röd svart Vackra billiga damkläderNotes du Nord Hero Silk Shirt Ögrönlar

Läs mer...
Nué notes Erin Kjolar
Object OBJFEVA OFF SHOULDER - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ODD MOLLY sensation blouse ÖgrönlarO'Neill CALI MIX - Bikiniögrönl - svart vit Vackra billiga damkläderONLY ONLBAHAMAS BIKINI TOP ACC Badkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättONLY ONLFROCKY BOXY - T-shirt med print - bittersweet Vackra billiga damkläderONLY ONLMAYA L S HIGHNECK SWT - Luvtröja - misty rosa melange Vackra billiga damkläderONLY ONLPIPER PULL UP PANTS - Tygbyxor - cloud dancer svart Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY ONLTILDA - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Oscar Jacobson Danil C Trousers Byxor
Panos Emporio POTENZA Badkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Part Two Itanny PU Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPeak Performance W WARRIPRJ YtterkläderPersona by Marina Rinaldi VALLE ÖgrönlarPieszak Kenya jeans wash Oakland Jeans ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polo Ralph Lauren Swimwear MODERN SOLIDS RUFFLE OTS BANDEAU BRA W UW Badkläder
Pretty Polly HH CAMOUFLAGE TIGHTS Strumpor & tights
Pulz Jeans Merla S Sl. Blouse Ögrönlar
Puma CROSS OVER TANK - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Puma SEAMLESS - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder
Rabens Saloner Smocking dress Klänningar
Raiine SALINA T SHIRT Ögrönlar

Kontakt

Reebok Classics ES CROP TEE Ögrönlar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Regatta LEERA - Regnjacka - rosa Vackra billiga damkläder
River Island Skjorta - brun Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

rosamunde T shirt Ögrönlar
Sail Racing W GALE SWEATER Ögrönlar

Stöd FARR!

Samsøe & Samsøe Bira bikini top 11013 Badkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Samsøe & Samsøe Nor o n short st mix 7355 Ögrönlar