B.young O NECK BLOUSE - blås - röd Vackra billiga damkläder
Bagheera Träningsjacka Reflex Jacket W - Svart - Herr

Armani Exchange T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Banana Republic SL CROPPED VNECK JUMPSUIT JumpsuitsBanana Republic SS SOFT STRETCH FLOUNCE SLV TEE ÖgrönlarBariano Guldfärgad maxiklänning utsmyckad med ombre-paljetter och band i rygg sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Baum und Pferdgarten CATRIONA Ögrönlar
Baum und Pferdgarten MEGHAN Ögrönlar
BDG Urban Outfitters LEO CROP - blås - ivory Vackra billiga damkläder

Armani Exchange WOMAN WOVEN SHORTS Shorts

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.BECKSÖNDERGAARD Anglaise Casey Long Shirt KlänningarBECKSÖNDERGAARD Omi Lerato Byxor Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Bellfield Puderblått linne med blekt hibiskustryckBenetton 3 4 SLEEVE BOATNECK STRIPED - Långärmad tröja - röd Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Arnie Says Camila Ögrönlar
Benetton HOODED SHORT JACKET - Dunjacka - taupe Vackra billiga damkläder

Arnie Says Lenore Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Benetton Shorts - svart Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Bershka Mellanblå slim jeansBershka Svart t-shirt i overStorlek-modell med mönster på bröstetCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Bershka - manchesterklänning med knappar framBershka Jacka i konstläder - light grå Vackra billiga damkläderBershka Kappa rock - röd Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Bershka MIT GUMMIZUG - Shorts - neon gul Vackra billiga damkläder
Bershka MIT REISSVERSCHLUSS - T-shirt med print - bordeaux Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Billabong SOL SEARCHER LACE UP - Baddräkt - sage Vackra billiga damkläderBjörn Borg Blommiga trunks i mikrofiberBjörn Borg Hipstertrosa Seasonal Solid Hipsters - Blå - Dam
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBjörn Borg Sweatshirt Cropped Crew Cimmy - Grå - DamBlend Khakifärgade cargobyxor med smal passform och muddarblåbelle Maternity Vit bodycon-klänning med volangdetalj att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Boob DEPOT DRESS - Jerseyklänning - soft cherry Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Boohoo Svart trenchcoat i ull-look med skärp
BoohooMAN Beige kofta med randig detalj

EU-kandidaterna om Frontex' budget

BoohooMAN Svarta mjukisbyxor med rand i sidan

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBOSS Business Wear Flamenca ÖgrönlarBOSS Business Wear Piranha BadkläderBOSS Business Wear Vebea Kjolar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Boux Avenue NON WIröd LOUNGE BRA - T-shirt-bh - blåsh Vackra billiga damkläder
Bruun & Stengade Liam Ögrönlar
Bruuns Bazaar ZILKE LUZIA DRESS - Maxiklänning - peachy gul Vackra billiga damkläder
Burton Menswear Mellanblå jeansskjorta

Viktigt!

BUSNEL Parmentier cardigan Ögrönlar
By Malene Birger LEIJAI - Skjorta - pure vit Vackra billiga damkläder
By Malina Baddräkt Paloma - Blå - Dam

Kontakt

By Malina Saana shirt dress Klänningar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Calida 2 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
CAPSULE by Simply Be EASY CARE MIX - Shorts - svart Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Carriwell Amnings-bh Seamless Nursing Bra - Natur - Dam
Castaluna blås i bomullsvoile med rund halsringning och spetsdetaljer - Vit - Dam

Stöd FARR!

Castaluna Randig topp med rund halsringning och volanger på axlarna - Vit - Dam

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Celio Blårandig långärmad skjorta med smal passform