Nike Performance DRY MILER - T-shirt med print - atmosphere grå heather vast grå Träningskläder
Nike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - blå void total orange Träningskläder

New Look PIPING - Shorts - navy Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Nike Performance ELITE SHORT - Träningsshorts - svart svart cool grå Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance FC PANT - Träningsbyxor - blå void indigo force HerrkläderNike Performance HERITAGE TEE - T-shirt - bas - vit Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Nike Performance INDY LIGHT BRA - Sport-bh - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance NBA DRY TEE - T-shirt med print - svart Träningskläder
Nike Performance PLUS - Tights - wheat svart ember glow vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

New Look SMART TIPPED - T-shirt med print - svart Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Nike Performance SHORT - Träningsshorts - cool grå cool grå vit HerrkläderNike Performance TANK ALL OVER PLUS - Funktionströja - indigo force svart Bra att bära bekvämt Träningskläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Nike Performance Träningsjacka - svart svart HerrkläderNike Performance WARM UP - Träningsset - vit vit vit Träningskläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

New Look STRETCH OXFROD - Skjorta - dark blå Herrkläder
Nike Sportswear CLUB FRENCH TERRY - Träningsbyxor - svart vit Herrkläder

New Look UTILITY SHACKET - Tunn jacka - tan Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Nike Sportswear HERITAGE - Sweatshirt - svart sail Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av ODLO MIDLAYER UNITY KINSHIP LIGHT - Stickad tröja - chrysanthemum melange Bra att bära bekvämt TräningskläderO'Neill ORIGINAL CALI - Surfshorts - divan HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Only & Sons ONSFARRELL - Träningsbyxor - svart HerrkläderOnly & Sons ONSSEAST TEE - Långärmad tröja - vit HerrkläderOnly & Sons Tunn jacka - olive night Herrkläder

Läs mer...
Original Penguin LOGO TIPPED - Piké - dark sapphire Herrkläder
Patagonia TORRENT - Hardshelljacka - new adobe Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pier One 5 PACK - T-shirt - bas - mottled blå mottled bordeaux HerrkläderPier One Långärmad tröja - khaki HerrkläderPier One Shorts - svart Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPier One T-shirt med print - mottled light blå HerrkläderPolo Ralph Lauren CLASSIC FIT PREPSTER - Shorts - nautical ink HerrkläderProdukt FLY TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Produkt Shorts - dark blå Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PULL&BEAR Långärmad tröja - svart Herrkläder
PULL&BEAR MIT REVERSKRAGEN - Skjorta - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

PULL&BEAR Stickad tröja - svart dark grå Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPuma ZIP - Funktionströja - svart röd blast Bra att bära bekvämt TräningskläderReebok GRAPHIC TEE - T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderReplika T-shirt med print - orange Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Samsøe & Samsøe TASH - T-shirt - bas - dark sapphire Herrkläder
Seidensticker SLIM FIT PATCH - Kostymskjorta - hellblå Herrkläder
Selected Homme SHHONE MOONIE SHIRT SLIM FIT - Skjorta - light röd Herrkläder
Selected Homme SLHSTRAIGHT PARIS - Shorts - deep depths Herrkläder

Viktigt!

Selected Homme Tygbyxor - simply taupe Herrkläder
Solid GABI - Shorts - svart Herrkläder
Superdry ACID - T-shirt med print - vit Herrkläder

Kontakt

Superdry HERITAGE GRANDAD - T-shirt - bas - optic Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Superdry Linne - scorched gul Herrkläder
Superdry orange LABEL CALI - Huvtröja med dragkedja - röd feeder Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Superdry Skjorta - bright rosa Herrkläder
Superdry TROPHY - T-shirt med print - grå Herrkläder

Stöd FARR!

Teddy Smith TEVEN - T-shirt med print - dark navy Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

The North Face Piké - asphalt grå Träningskläder