Pier One T-shirt med print - grön grå Herrkläder
Plein Sport BASIC TIGER - T-shirt med print - svart Herrkläder

Piazza Italia PARMLUO - Stickad tröja - grå melange Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Polo Ralph Lauren TRAVELER - Surfshorts - maui rosa HerrkläderProdukt Huvtröja med dragkedja - light grå melange HerrkläderProdukt PKTBPR LIGHT - Tunn jacka - dark blå denim Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Produkt PKTVIY SPLITE LOGO TEE - T-shirt med print - mint Herrkläder
PS Paul Smith Piké - blå Herrkläder
PULL&BEAR BERMUDA - Jeansshorts - dark-blå denim Herrkläder

Piazza Italia TASCUO - Cargobyxor - army Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.PULL&BEAR IM JOGGINGSTIL - Shorts - grå HerrkläderPULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt - bas - bordeaux Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",PULL&BEAR MIT BAUCHTASCHE - Vinterjacka - röd HerrkläderPULL&BEAR MIT LOGO - Fleecetröja - svart Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Pier One 2 PACK - Fluga - rosa svart Herrkläder
PULL&BEAR MIT STREIFENPRINT - Skjorta - blå Herrkläder

Pier One 2 PACK - T-shirt - bas - röd melange Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

PULL&BEAR Skjorta - dark blå Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Puma GRAPHIC TRICOT SUIT - Träningsset - svart TräningskläderPuma LIGA TRAINING - Teamwear - electric blå lemonade vit TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Puma SHOW OFF TEE - T-shirt med print - fair aqua heather Bra att bära bekvämt TräningskläderRagwear NATE ZIP E - Huvtröja med dragkedja - grön HerrkläderReebok BIG LOGO - Träningsbyxor - svart Herrkläder

Läs mer...
Reebok SUPREMIUM LONG SLEEVE - Funktionströja - urbvio Bra att bära bekvämt Träningskläder
Resteröds RESORT SHIRT TERRY - Skjorta - light brun Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Salomon AGILE MID - Funktionströja - nautical blå blithe TräningskläderSamsøe & Samsøe LASSEN - T-shirt - bas - total eclipse HerrkläderScotch & Soda EASY SHORT SLEEVE TEE WITH CHEST - T-shirt med print - night Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSelected Homme JAPANISCHES PRINT - T-shirt med print - orange HerrkläderSelected Homme SHHONE MOONIE SHIRT SLIM FIT - Skjorta - dark blå HerrkläderSelected Homme SLHOLIVER TIE BOX - Slips - brun Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Selected Homme Stickad tröja - navy blazer Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Smartwool kvinnor SECRET SLEUTH NO SHOW - Ankelsockor - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Stance ICON 3 PACK - Strumpor - vit grå svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry CLASSIC SUPERSTATE - Piké - neonorange Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSuperdry PREMIUM GOODS DUO TEE - T-shirt med print - navy grit HerrkläderSuperdry Surfshorts - blå HerrkläderSuperdry T-shirt med print - eagle blå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The North Face WOODCUT DOME TEE - T-shirt med print - fiery röd urban navy Träningskläder
Topman VNICE SLIM FIT - T-shirt - bas - svart Herrkläder
Urban Classics BLOCK SWIM - Surfshorts - vit Herrkläder
Versace Collection T-shirt - bas - bianco guld Herrkläder

Viktigt!

Wolf & Whistle KNOT FRONT VEST - Linne - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder
Yogasearcher ANAHAT - Sport-bh - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
YOURTURN SET - Ficknäsduk - dark blå Herrkläder

Kontakt

Essentials Långärmad tröja - vit Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

4 Pack Högstaberg Kalsonger - Boxer Shorts
Bad Angel Nattlinne alltid billig frakt

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Bikini Sailor Blå alltid billig frakt
svart on svart T-shirt - DANGER - HERR

Stöd FARR!

Byxa i jeans modell Oxygene alltid billig frakt

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Detective Cartoon Leggings alltid billig frakt