Polo Ralph Lauren T-shirt - bas - smoke heather Herrkläder
Produkt Jeansshorts - dusty olive Herrkläder

Pier One Piké - light blå Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,PS Paul Smith REG FIT ZEBRA - T-shirt - bas - indigo HerrkläderPULL&BEAR BERMUDA - Jeansshorts - stone blå denim HerrkläderPULL&BEAR IM CARröd-FIT - Jeans slim fit - dark blå Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

PULL&BEAR Jeansshorts - dark blå Herrkläder
PULL&BEAR Linne - grön Herrkläder
PULL&BEAR MIT GÜRTEL UND SCHNALLE - Shorts - brun Herrkläder

Pier One SET - Ficknäsduk - dark blå Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.PULL&BEAR MIT REISSVERSCHLÜSSEN - Jeans slim fit - svart HerrkläderPULL&BEAR MIT TASCHE - Skjorta - vit Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",PULL&BEAR Skjorta - light blå HerrkläderPULL&BEAR T-shirt med print - bordeaux Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Pier One SET - Fluga - bordeaux Herrkläder
Puma ACTIVE LOGO TEE - T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Pier One Shorts - dark blå Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Puma COSMIC JACKET - Träningsjacka - puma svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Puma Träningsbyxor - blå Träningskläderrödefined Rebel COLE TEE - T-shirt med print - marsala HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Reebok EPIC - Träningsshorts - grå TräningskläderReebok WOR SHORT - Träningsshorts - svart TräningskläderRöhnisch COMBAT - Tights - khaki Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer...
S.Oliver 6 PACK - Strumpor - svart Herrkläder
S.Oliver Piké - cool rosa melange Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Scotch & Soda CLASSIC GARMENT DYED WITH ALL OVER - Piké - light grön HerrkläderSelected Homme Bomberjacka - dark sapphire HerrkläderSelected Homme SHHARO - Piké - moonlit ocean melange Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSelected Homme SLHMARTIN MULTI SHAWL - Kofta - dark grå melange HerrkläderSelected Homme Stickad tröja - bordeaux HerrkläderShelby & Sons THIRSK - Kostymbyxor - light grå Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sisley SLIM FIT - Kostymbyxor - svart vit Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry BEACH VOLLEY - Surfshorts - svart Herrkläder
Superdry HERITAGE CLASSIC LITE - Luvtröja - röd Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry Långärmad tröja - eclipse navy optic Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSuperdry TRACK & FIELD LITE - Luvtröja - blå HerrkläderSuperdry VINTAGE - Luvtröja - vit HerrkläderThe North Face DRYZZLE JACKET - Hardshelljacka - urban navy Träningskläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Umbro CLUB herrar - T-shirt - bas - vit Träningskläder
Urban Classics Träningsbyxor - svart Herrkläder
Volcom VORTA - Jeans straight leg - rinse Herrkläder
Wood Wood SQUARE - T-shirt med print - bright vit orange Herrkläder

Viktigt!

Your Turn Active T-shirt - bas - brick röd Träningskläder
YOURTURN Sweatshirt - blå Herrkläder
2 Pack Högstaberg Kalsonger -Boxer Shorts -svart färg

Kontakt

A Drunk Who Talks To Himself - T-SHIRT - HERR

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Balklänning i taft från Pure Bridal
Björn Borg 2-Pack Shorts - BB La Hibiskus, Surf The Web

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

blåsjacka i svart vit eller marin beige
Capri Leggings i 10 färger alltid billig frakt

Stöd FARR!

Diesel Jake Julio, Pyjama Set alltid billig frakt

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Frank Dandy 2-Pack Legend Boxer, Dark Navy