ASICS LOOSE TANK - Funktionströja - deep aqua Bra att bära bekvämt Träningskläder
ASICS SINGLET - Linne - dark grå Herrkläder

VidaXL Tvådelad kostym herrar svart strl. 46

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,BIDI BADU KIERA TECH - Träningsshorts - vit Bra att bära bekvämt TräningskläderBjörn Borg ASTOR TEE - T-shirt med print - svart gul TräningskläderBjörn Borg CENTRE - Piké - svart beauty Träningskläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Björn Borg SHELDON - Surfshorts - ibiza blå Herrkläder
Björn Borg TESIA TEE - T-shirt med print - svart beauty Bra att bära bekvämt Träningskläder
BOSS PAUL - Piké - natural Herrkläder

VidaXL Tvådelad kostym med slips herrar rosa strl. 52

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Bugatti Stickad tröja - grå HerrkläderCamel active Jeans straight leg - stone blå Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Champion BERMUDA - Träningsshorts - svart TräningskläderChampion CREWNECK - T-shirt med print - lila Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

VidaXL Tvådelad kostym med slips herrar vit strl. 46
Champion HOODED SHORT SLEEVES - T-shirt med print - röd Träningskläder

VidaXL Vattentät lång regnkappa med luva gul XXL

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Champion ZONE CREW SOCKS 3 PACK - Träningssockor - curry vit navy Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dare 2B THEORY - T-shirt med print - svart vit Bra att bära bekvämt TräningskläderDiadora Träningsset - blå clematis Bra att bära bekvämt TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Diesel BMOWT-BRIANZ-B-O SWEAT-SHIRT - Huvtröja med dragkedja - turqoise HerrkläderDreimaster Outdoorjacka - röd HerrkläderEdc by Esprit Tygbyxor - dark blå Herrkläder

Läs mer...
Ellesse GIRASOL - Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Esprit Collection SLIM FIT - Kostymskjorta - light blå Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. GANT CONTRAST COLLAR - Piké - purpur HerrkläderGAP SPRING - Skjorta - light blå HerrkläderHaglöfs HERON HOOD MEN - Fleecejacka - desert gul Träningskläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHoudini OUT AND ABOUT SHIRT - Skjorta - true svart Bra att bära bekvämt TräningskläderIcebreaker SPHERE SCOOP - T-shirt med print - ocean snow Bra att bära bekvämt TräningskläderIZOD LOGO - T-shirt med print - light grå Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
J.LINDEBERG TORA - Funktionströja - pop rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jack & Jones JCOTAP PANTS - Träningsbyxor - svart Träningskläder
Jack & Jones JORHANSONSTRIPE TEE CREW NECK - T-shirt med print - port royale Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Jack & Jones PREMIUM JPRSUMMER - T-shirt med print - navy blazer Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLacoste T-shirt med print - grön HerrkläderLimited Sports LONGPANT - Friluftsbyxor - vit Bra att bära bekvämt TräningskläderLyle & Scott CUT AND SEW - T-shirt med print - navy Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nike Performance ATLETICO MADRID DRY PANT - Klubbkläder - deep royal blå bright crimson Herrkläder
Nike Performance DRY BASKETBALL - Tights - svart Herrkläder
Nike Performance DRY TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder
Nike Performance ICON CLASH ELASTIKA GRAPHIC TANK - Funktionströja - opti gul svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Nike Performance SHORT NEW - Tights - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance T-shirt med print - mineral spruce spruce fog svart Träningskläder
Nike Sportswear PANT - Träningsbyxor - vit light bone Herrkläder

Kontakt

Only & Sons ONSCAMO TAPE HOODIE - Luvtröja - forrest night Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

ONLY Play ONPRAINE SEAMLESS BRA - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Peak Performance LIMIT - Hardshelljacka - mosaic blå Träningskläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Petrol Industries Sweatshirt - steel blå Herrkläder
Pier One Sweatshirt - mint Herrkläder

Stöd FARR!

Puma CROPPED LOGO TEE - T-shirt med print - sodalite blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Puma TRACK PANT - Träningsbyxor - asphalt puma svart puma vit Träningskläder