Bli medlem
STINE GOYA Vinnie, 332 Dot and Stripes Byxor
Ge en gåva
Storm & Marie DIVYA LDR Klänningar
Storm & Marie GINZA SWIM Badkläder

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. Stella Nova Thia Ögrönlar
Strellson 11 Broadway 10003999 Ytterkläder
Strellson 11 Mercer 10005009 Byxor

Medlemsförsäkringar

Strellson 11 strllsn_down vst 10005072 Ytterkläder Medlemsförsäkringar
Sunseeker Hipster Pant with band and binding Badkläder

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Testa din risk att drabbas av typ 2-diabetes

Om man ligger i riskzonen för att få typ 2-diabetes så går det att minska risken med kost och motion. Tidig behandling minskar risken för komplikationer. Testa om du ligger i riskzonen för typ 2-diabetes med vårt risktest.

Stig P Antonia Klänningar
Laxfritata med broccoli och ärtor

Lunchlåda kanske inte låter så spännande. Men med lite planering och smarta förberedelser kommer den hemgjorda lunchen att bli dagens höjdpunkt. Passa på och gör flera portioner som du kan frysa in eller dela med andra.

Stig P Blaze Ögrönlar
Sunseeker Western Petal Push Up Top Badkläder Stig P Dougie Kjolar
Lär dig om diabetes
Superdry APPLIQUE RAGLAN CREW Ögrönlar
Superdry COCOON PARKA Ytterkläder

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

Stig P Nida Ögrönlar

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

STINE GOYA Alfie, 297 Tartan silk Ögrönlar

Schmuddelwedda Sweatshirt - vit Vackra damkläder billiga scibha6558-Fashion Kläder