Keen Venice Ll H2 svart steel grå svarta Skor Online
Kennel & Schmenger Metro bruna Skor Online

Keds Mark Mcnairy Triumph bruna Skor Online

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lacoste Carnaby Evo 317 10 Wht Wht vita Skor OnlineLacoste Carnaby Evo Crc Wht Wht vita Skor OnlineLacoste Croco Slide 119 3 Cfa Wht lt Pnk vita Skor Online sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Lacoste Eyyla 317 3 Off vit tan gråa Skor Online
Lacoste L.12.12 Unlined 118 1 Lt Tan off Wht bruna Skor Online
Lacoste Marcel Lcr2 Blk Blk svarta Skor Online

Keds Triple Kick Leather vit vita Skor Online

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Lacoste Sevrin Mid 316 1 svart svarta Skor OnlineLacoste Ziane Chelsea Trc Blk Dk Gry svarta Skor Online Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Lacrosse Willamson bruna Skor OnlineLe Coq Sportif Courtclay Leather Suede Optical vit Dress blå vita Skor Online eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Keds Triple Seasonal Soli Cream beige Skor Online
Le Coq Sportif Lcs R600 svart gråa Skor Online

Keds Triumph 54653 vit vita Skor Online

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Leaf Esum svart svarta Skor Online

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Legero Novarra Gore tex® svart gråa Skor OnlineLegero Tanaro 4.0 Aria (blå) blåa Skor OnlineCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Legero Tanaro Gore tex® Ossido bruna Skor OnlineLesson 2 S13106 Burbank svarta Skor OnlineLloyd Dalbert svart svarta Skor Online

Läs mer...
Lloyd Gabun svart gråa Skor Online
Lloyd Maran Cigar bruna Skor Online

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Lola Ramona Eve svart vit gråa Skor OnlineLyle&Scott Ettrick Mesh Canvas 057 Dark grå gråa Skor OnlineMarc O’Polo 40710156001103 990 svart svarta Skor Online
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMarc O’Polo Jasper 4C Olive Multi gröna Skor OnlineMarstrand Sawyer Dark brun bruna Skor OnlineMerrell 1SIX8 Mesh Lace Strawberry röda Skor Online att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Merrell Approach Tall Ltr Wp svart svarta Skor Online

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Merrell Eagle silver lining gråa Skor Online
Merrell Hydro Blaze Royal blåa Skor Online

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Merrell Mqm Flex Gtx If Hyper svart svarta Skor Online

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMJUS Biker Buckles Norton 5001 svart lila Skor OnlineMohedatoffeln Dolly Nubuck Cognac bruna Skor OnlineMohedatoffeln Stockholm svart gråa Skor Online ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mustang Booty Graphit bruna Skor Online
New Balance M574NK svart svarta Skor Online
New Balance U410CA grå gråa Skor Online
New Balance Wl520tlb Castlerock rosa Mist gråa Skor Online

Viktigt!

Nike Air Max 1 Essential svart gråa Skor Online
Nike Air Max Vision Navy vit svart blåa Skor Online
Nike Force 1 (Ps) vit vit vit vita Skor Online

Kontakt

Nike Nike Air Max 1 (Gs) Cool grå Volt Anthrct vit blåa Skor Online

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Nike Nike Roshe One vit vit vita Skor Online
Nike W Flex Supreme Tr 5 Fade Racer rosa Pure Platinum Sunse rosa Skor Online

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Nike Wmns Air Max Guile Pure Platinum vit gråa Skor Online
Nike Wmns Nike Air Max Muse grön gråa Skor Online

Stöd FARR!

Nike Woherrar Air Max 95 Lx skor Gunsmoke atmosphere grå wht gråa Skor Online

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Novita Garlate svart gråa Skor Online