New Balance Wl520tld Vintage Indigo lila Glo blåa Skor Online
New Balance Wrl247sq blå gråa Skor Online

Neosens Trepat gråa Skor Online

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Nike Air Max 90 Ez Clay grön mica grön turkosa Skor OnlineNike Air Max 97 (gs) Obsidian vit blåa Skor OnlineNike Air Max skor Br svart grå anthracite svart svarta Skor Online sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Nike Air Vortex Sail Wolf grå gråa Skor Online
Nike Benassi Just Do It svart vit gråa Skor Online
Nike Downshifter 8 grå silver vit gråa Skor Online

New Balance CW620RWA röd grå blåa Skor Online

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Nike Free Rn Commuter 2017 svart svart grå anthracite svarta Skor OnlineNike herrar Air Max Invigor svart vit svarta Skor Online Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Nike Metcon Dsx Flyknit 2 Blk wht dark grå wolf grå gråa Skor OnlineNike Nike Air Max Thea Premium Cedar cedar gum gul röda Skor Online eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

New Balance KE410TEI KE410TEI turkosa Skor Online
Nike Nike Lunarglide 8 svart vit Anthracite gråa Skor Online

New Balance KE420VBI KE420VBI svarta Skor Online

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Nike Nike Roshe Two Gym röd svart Sail Volt röda Skor Online

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Wmns Air Max 90 vit court lila wolf grå blåa Skor OnlineNike Wmns Air Span Ii vit vit vit vita Skor OnlineCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Wmns Internationalist Prem Pale Ivory summit vit linen vita Skor OnlineNike Wmns Nike Flyknit Lunar3 svart vit Mdnght Fog Wlf Gry gråa Skor OnlineNike WMNS ROSHE ONE FLYKNIT Ttl Crimson lila rosa Skor Online

Läs mer...
Nome 000 5950057 svart svarta Skor Online
Nome skor blåa Skor Online

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nude of Scandinavia Hilda vit Sole Warm Lined Slalom svart gråa Skor OnlineNude of Scandinavia Lotta vit Sole Softy svart gråa Skor OnlineNude of Scandinavia Olga Velour Softy Sahara röda Skor Online
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättOAS Company 1020 50 Anchor Man beige Skor OnlineOdd Molly Pedestrian skor Bright vit vita Skor OnlineOscar Jacobson Paxton skor Dark brun bruna Skor Online att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Palladium Baggy Ladies svart svarta Skor Online

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Palladium Pampa Hi Rain Rio röd rosa Skor Online
Panama Jack Julia Basics Napa vit vit beige Skor Online

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Papillio Alicia Slim Leather Tabacco bruna Skor Online

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPax Swish svart gråa Skor OnlinePieces Pslindsay Leather Sandal svart svarta Skor OnlinePlayboy Tucson Navy blåa Skor Online ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polo Ralph Lauren Jacque Scuff grå Fleece gråa Skor Online
Pretty Ballerinas 43174 brun bruna Skor Online
PrimeBoots UE5 Heel 247 Nubuck svart svarta Skor Online
Primo Piano 75 18301 röd bruna Skor Online

Viktigt!

Puma Drift Cat 6 L Nm Sf Jr svart svarta Skor Online
Puma Nrgy Neko Wns Puma svart puma vit gråa Skor Online
Puma Puma Smash V2 Ribbon Jr Pearl puma silver blåa Skor Online

Kontakt

Puma Smash SD 001 svart svarta Skor Online

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Quiksilver Shorebreak Stretch Knit blå blå grå blåa Skor Online
Ralph Lauren Junior Quilton Ez T vit Leather W Royal Pp gråa Skor Online

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Reebok Classic Cl Leather Spp vit Cloud grå svart vita Skor Online
Reebok Classic F S Hi Nbk Powder grå vit lila Skor Online

Stöd FARR!

Reebok Classic Royal Cljog 2RS Brave blå Carödene vit blåa Skor Online

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Reebok R Crossfit Nano 7 vit svart silver Met svarta Skor Online