Salomon Skidjacka Qst Guard Jkt W - Blå - Dam
Salomon Trekkingshorts Wayfarer Lt Short M - Blå - Herr

Superdry Combat - Minikjol - khaki Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Samsøe & Samsøe Ester t n 265 ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Huso o n ss 5556 ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Laust jacket 10999 Ytterkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Samsøe & Samsøe Linda top 6202 Ögrönlar
Samsøe & Samsøe MARIAN MALE V NECK BASIC 273 Ögrönlar
Samsøe & Samsøe NOBEL STRIPE - Långärmad tröja - cream röd Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMKAYA BELT SHORT DRESS - Vardagsklänning - botanical garden maise Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Samsøe & Samsøe Siff v neck 6136 ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Veneto dress aop 10458 Klänningar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",SAND 3153 Lunet KlänningarSAND 3678 Junette Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

WACAY Jane Belted Jacket Ytterkläder
SAND 6181 Dori Print Byxor

ZAY Cardigan yOlivia L S - Svart - Dam

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

SAND Crepe S Amabelle Dress Klänningar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Scotch & Soda Longer length drapey shorts with contrast side panels ShortsScotch & Soda Summer garment dyed anorak YtterkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Seafolly Vit kräppad strandskjorta i twillSeafolly SHINE ON RETRO TANK MAILLOT - Baddräkt - lilac Vackra billiga damkläderSecond Female blås Allo Shirt - orange - Dam

Läs mer...
Second Female Klänning Fanny Dress - Vit - Dam
Second Female Tröja Sofie Knit O-neck - Vit - Dam

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Selected Femme SLFASHA - Jerseyklänning - dazzling blå Vackra billiga damkläderSelected Femme SLFLIVANA LS KNIT V NECK NOOS ÖgrönlarSelected Femme SLFWILLE O NECK - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSelected Homme Randig stickad tröjaSelected HOMME Byxor slhSlim-Arval svart Mix Pants W - Svart - HerrSelected HOMME Shorts slhStraight Paris Linen - Blå - Herr att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Selected Homme SLHREGART SHIRT SS AOP B

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sense of Karma Yogatights Handstand - lila - Dam
Signature 8 Jeansjacka i overStorlek-modell

EU-kandidaterna om Frontex' budget

SikSilk vit långärmad tight t-shirt

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSloggi ONE TAI - Briefs - svart Vackra billiga damkläderSloggi ZERO-FEEL NATURAL HIGHWAIST BRIEF - Briefs - cognac Vackra billiga damkläderSoaked in Luxury Topp Way Tee SS - Vit - Dam ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sons of Owen Jeansshorts Jones - Blå - Herr
South Beach Enaxlad bikiniögrönl i metallic
Soyaconcept ODINA - blås - 1100 offvit Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Sportmax Code NABUCCO - Jeans Skinny Fit - nachtblå Vackra billiga damkläder
Stella Nova Ira Ögrönlar
STINE GOYA Sana, 550 Wide Gauge Knit Ögrönlar

Kontakt

Stradivarius STR Rostfärgade culotte-byxor

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Stradivarius Kofta - khaki Vackra billiga damkläder
Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Shorts - blå denim Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Strellson 11 J SC Deerfield R02 10004822 Ögrönlar
Sunnylife LUXE POOL RING - Strandaccessoar - avocado Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Superdry ACTIVE PANEL LEGGINGS - Tights - svart Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry DYLAN - Shorts - gul Vackra billiga damkläder