Superdry CARLY CARNIVAL - Sweatshirt - carnival blå Vackra billiga damkläder
Superdry CONOR TAPER SHORT Shorts

Vero Moda VMWONDA - blås - pristine Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Superdry Joggingbyxor Athletico Jogger - Röd - DamSuperdry Långärmad tröja - bright vit Vackra billiga damkläderSuperdry LOGO COLOUR BLOCK ENTRY HOOD - Luvtröja - grå rosa Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Superdry MIT BAND - Luvtröja - light grön Vackra billiga damkläder
Superdry orange LABEL - T-shirt - bas - wolf grå Vackra billiga damkläder
Superdry Pikétröja Classic Superstate Pique Polo - orange - Herr

Zizzi Klänning Xelona 3 4 Dress - Röd - Dam

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Superdry RAIDALLINEN MILA-MIDIMEKKO - Jerseyklänning - röd text stripe Vackra billiga damkläderSuperdry Shorts Sunscorched Short - Blå - Herr Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Superdry Sport ACTIVE S S TEE ÖgrönlarSuperdry SUPERDRY - T-shirt - bas - blå Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Parlez Vit långärmad t-shirt med broderad logga över bröstet
Superdry TRACK AND FIELD STRIPE ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - primary röd Vackra billiga damkläder

PrettyLittleThing rosa kräppad bikiniögrönl med smala axelband

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Superdry T-shirt med print - hazy sky blå mottled Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Swegmark Mjuk-bh med spets - Vit - DamTed Baker Marinblårutiga byxor med smal passform och stretchCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Ted Baker THALLIA ÖgrönlarTFNC Maternity Mörkblå maxiklänning för brudtärna med spetsdetaljThe Couture Club Stentvättat linne med turnétryck

Läs mer...
The North Face 92 Rage Vit kort fleece med rund halsringning
The North Face Train N Grå träningsbyxor med logga

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tiger of Sweden HILLS 6PPT ShortsTiger of Sweden Jeans Jeansjacka True Jacket - Röd - DamTiger of Sweden Kappa Sepal Coat - Svart - Dam
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTiger of Sweden NITLAS ÖgrönlarTiger of Sweden Tröja Macette - Brun - DamTopshop INSERT CAMI - Linne - grå Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Topshop RING PINI - Jeansklänning - vit Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Triumph AMOURETTE CHARM TAI - Briefs - vit Vackra billiga damkläder
Triumph BODY MAKE-UP - T-shirt-bh - vit Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Triumph Magic Wire Lite Maxi Trosor

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTwist & Tango Jacka Bonnie - Grön - DamTwist & Tango Tröja Sonja Frill Sweater - Blå - DamUrban Bliss Hängselbyxor med raka ben och råskuren kant ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda blås - mustard gul Vackra billiga damkläder
Vero Moda CHEQUEröd - Tygbyxor - dark grå Vackra billiga damkläder
Vero Moda Jeanskjol vmHot Nine HW DNM Pencil Skirt - Vit - Dam

Viktigt!

Vero Moda Klänning vmJosephine SL Above Knee Dress - Svart - Dam
Vero Moda MIT KURZEN ÄRMELN - blås - night sky Vackra billiga damkläder
Vero Moda Skjorta - night sky Vackra billiga damkläder

Kontakt

Vero Moda Topp vmBuci 3 4 Fold-Up Top - Svart - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Vero Moda Tröja vmEmeli LS Mockneck Fake Fur Cuff - Grå - Dam
Vero Moda VMAPRIL SHORT DRESS - Jerseyklänning - svart snow Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vero Moda VMELLI EMBRODIERY TIE - Linne - snow vit navy blazer Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMKATHY SKIRT BOO - Jeanskjol - svart Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Vero Moda VMSALLY DRESS - Jerseyklänning - night sky Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Verona Curve Grönprickig långärmad jumpsuit i lager