Bli medlem
Hanro MOMENTS - Briefs - vit Vackra billiga damkläder
Ge en gåva
Hanro SENSATION SOFT CUP - Triangel-bh - skin Vackra billiga damkläder
Hanro WOOLEN SILK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. Haglöfs L.I.M - Regnjacka - tarn blå Vackra billiga damkläder
Happy Socks Teddybear Sock Strumpor
Heart & Dagger Långärmad t-shirt

Medlemsförsäkringar

Heart & Dagger Svart overStorlek t-shirt med grönikala ränder Medlemsförsäkringar
Helly Hansen Urban 2.0 Marinblå t-shirt

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Laxfritata med broccoli och ärtor

Lunchlåda kanske inte låter så spännande. Men med lite planering och smarta förberedelser kommer den hemgjorda lunchen att bli dagens höjdpunkt. Passa på och gör flera portioner som du kan frysa in eller dela med andra.

HALO HALO Military Tee Ögrönlar
Helly Hansen Jacka W Rana Jacket - Svart - Dam HALO Halo Track Jacket Ytterkläder
Lär dig om diabetes
Helly Hansen W THALIA PANT Byxor
Hermano Broderade skinny jeans

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

HAN Kjøbenhavn Artwork Tee Ögrönlar

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

HAN Kjøbenhavn Dynamic Socks Strumpor

GANT THE LINEN SHIRT SLIM Ögrönlar BD scuyve1465-Herrkläder

Mer produktinformation
  • 100% linne
  • Tidlös och versatil design.
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
Hey Honey TANK BREATHE EASY - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Vi ser mycket fram emot att välkomna er till 2019 års Förbundskonferens den 25-26 maj! Att få träffas och diskutera, dela erfarenheter och samla nya kunskaper är otroligt värdefullt för oss alla.

HAN Kjøbenhavn Square Coat Ytterkläder