Jaded London Svart festivalset med flammönster
JDY JDYBASKILLE V NECK - Stickad tröja - sky captain Vackra billiga damkläder

Part Two Olympia JA Ytterkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,JUNK de LUXE Military L S outershirt ÖgrönlarJust Female Antonin blouse ÖgrönlarJust Female Garla knit Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Just Female Marine blouse Ögrönlar
Just Female Theo knit Ögrönlar
K way Remix Claude Demi Mid Ögrönlar

Storm & Marie CREED BL Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Kaffe Dolores skirt KjolarKaffe KAflossy PPP Shirt Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Kaffe Kitti Blouse MIN 2 ÖgrönlarKaporal POWER - Jeans slim fit - vit denim Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vila VILOAN ZEENA BLAZER Ytterkläder
Kari Traa KVITNE L JACKET Ytterkläder

Adidas W Zne Crew

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Kari Traa YGRE PARKA Ytterkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lady Avenue Bamboo Bigshirt Sov och loungeplaggLauren Ralph Lauren 140F MERIDIEN OMBRE PAZELLE KlänningarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Lauren Ralph Lauren DARIANA ONE SHOULDER EVENING DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläderLauren Ralph Lauren Lace Overlay Jersey Gown KlänningarLauren Ralph Lauren Ruffled Halter Dress Klänningar

Läs mer...
Lauren Ralph Lauren Swimwear Pin Dot Cocktail Halter 1pc Badkläder
Le Fix blåry Letters Tee Ögrönlar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Les Deux Clément Knitwear ÖgrönlarLexington Clothing Kimberly Hood ÖgrönlarLibertine Libertine Shift Ytterkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLindbergh Mens coat with stand collar YtterkläderLine of Oslo Isabelle short KlänningarLost Ink EYELET BODYCON DRESS - Maxiklänning - beige Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lyle & Scott Side Stripe Swimshort Badkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mads Nørgaard Zoo wool Cenna Ytterkläder
Mango Knitted braided sweater Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Marc O'Polo DENIM TRACK PANTS MULTICOLOröd - Tygbyxor - mango orange Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMasai Pepsan capri ByxorMatinique Troy Suede YtterkläderMax Mara Hosiery LINA Strumpor & tights ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Miss Selfridge Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder
Missya Goa tai cord Badkläder
Monki MOA SHIRTDRESS - Skjortklänning - wine lila Vackra billiga damkläder
Morris Lady Josette Skirt Kjolar

Viktigt!

MSGM T SHIRT Ögrönlar
Napapijri ENORA - T-shirt med print - bright vit Vackra billiga damkläder
New Look BRUSHED SLOUCHY - Långärmad tröja - dark burgundy Vackra billiga damkläder

Kontakt

Newline svart Tights Tights & shorts

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Nike Performance PRO CLASSIC - Sport-bh - blå void svart Vackra billiga damkläder
NN07 Copenhagen 1341 Byxor

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Noa Noa Various Ögrönlar
Notes du Nord Isabelle Shirt P Ögrönlar

Stöd FARR!

Object OBJMORGAN SEASONAL - Stickad tröja - blå spruce gardenia Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

ODD MOLLY jazzy jeans Jeans