Vila VISATIRA KNIT BALLOON L S TOP PB Ögrönlar
Vila VISOFINA - Shorts - svart Vackra billiga damkläder

Vila VILUCY - Skjorta - dark olive Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,lila Skye Röd midaxi-klänning med heltäckande broderi och tofsarlilaa by Mango Coated super slim Andrea jeans Jeanslilaa by Mango Flowy straight fit trousers Byxor sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

lilaa by Mango MARY - Skjortklänning - brun Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango PRINTY - Skjorta - ecru Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango Striped cotton shirt Ögrönlar

Vila VILUCY - blås - blå haze Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Vivienne Westwood Röda mjukisbyxor i ekologisk bomull med loggaVogue Ladies den pantyhose, Support 40den Strumpor & tights Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Volcom Ozzy Svart långärmad t-shirt med tryck på ärmenVossen ROM - Morgonrock - winternight Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vila VILUCY - blås - powder blå primrosa Vackra billiga damkläder
WAL G. LONG SLEEVE KNOT DRESS - Fodralklänning - wine Vackra billiga damkläder

Vila VILUCY - Vardagsklänning - light grå Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Wallis E2E BOLERO - Kofta - blåsh Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Weekday Beige mjukisbyxor i nylon med muddWeekday Grinko Röd t-shirtCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Weekday Naturvit mönstrad tröjaWeekday Svart sweatshirt med svampbroderiWeekday AILIN HOODED - Luvtröja - darker grön Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Weekday ELIZA - Jeansjacka - off vit Vackra billiga damkläder
Weekday PHOEBE LONG SLEEVE - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Whistles Småblommig plisserad midiklänningWhyröd Klänning Ili - Svart - DamWild Honey Blommig sommarklänning med lång ärm och veck
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWolf & Whistle Curve Svart baddräkt med utskurna detaljer och rosattWolford Tummy 66 Control Top Tights Strumpor & tightsWood Wood Althea trousers Byxor att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Wrangler vit t-shirt med kontrasterande kantband och regnbågslogga

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Y.A.S Tall jumpsuit med omlott
Y.A.S Skjorta Noni LS Shirt - Vit - Dam

EU-kandidaterna om Frontex' budget

YAS YASEMANI THROWOVER FEST Klänningar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot Essentials Maternity T-shirt med print - barbados cherry Vackra billiga damkläderZAY Topp yUlia S S Blouse - Vit - DamZizzi CAPRI - Jeansshorts - light blå denim Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Zizzi Vindjacka Aparis L S - Svart - Dam
Adidas Originals 3-STRIPES - Huvtröja med dragkedja - legmar Herrkläder
Adidas Performance CORE 18 - Träningsjacka - powröd vit Herrkläder
Adidas Performance SQUADRA SHORT kvinnor - Träningsshorts - power röd vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Adidas Performance WANDERTAG - Regnjacka - ash grå Bra att bära bekvämt Träningskläder
ONLY ONLIRINA STRAP DETAIL COMBAT PANT - Tygbyxor - kalamata Vackra billiga damkläder
ONLY ONLMINKA - Linne - cloud dancer Vackra billiga damkläder

Kontakt

ONLY ONLNOVA PANT - Tygbyxor - svart luna rock Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

ONLY onlSEDONA SHORT JACKET OTW Ytterkläder
Only Petite Rutiga byxor med knytning i midjan

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ONLY SOHO - Kort kappa rock - oil grön Vackra billiga damkläder
Only Topp onlRhonda Cropped Top - Vit - Dam

Stöd FARR!

Onzie SELENITE MIDI - Tights - petal Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Original Penguin Big & Tall Vit t-shirt med ränder och logga