UNMADE Copenhagen Josefina hat Mössor & hattar
Diesel B-WHYZ Skärp grå Herraccessoarer

blås med kort ärm alltid billig frakt

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Polarvante som skyddar mot kyla DammodellUnisex kedja i AISI 304 stål 45 cm. lång ,1,5mm bröd-1mm tjockLIU JO FOULARD Scarf nocciola sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Snygg Designad Vit Klänning alltid billig frakt
T-shirt - En dålig Fiskedag - HERR
VidaXL Tvådelad kostym med slips Herr Strl 50 vit

Kårby Organics svartli & Thyme Home Mist Vardagsrum

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.VANS CLASSIC PATCH TRUCKER Mössor & kepsarNike Kaishi 20 Kjcrd alltid billig frakt Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Vacker Armlänk Fotlänk Snake Bone Hög KvalitéMango AMALFI Axelremsväska svart eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Herschel NINETEEN Bältesväska light grön
SOPHIE by SOPHIE Chaos hoop Smycken

VidaXL Arbetshandskar PU 24 par vit och grå strl. 10 XL

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Blomma hårnålar Bröllop Pärla 5st pack

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Versace V-ROCK Solglasögon dark havanaAsics Gel-Quantum 360 Shift MX T889N-2021CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Vit Guld Ring med CZ Kristall i Regnbågens Färger - Stl 17,3Balklänning i isblå taft från Pure BridalMarco Tozzi 22626739130 alltid billig frakt

Läs mer...
Adidas Prödator 181 FG alltid billig frakt
Skechers Burns Agoura alltid billig frakt

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Herschel LITTLE AMERICA Ryggsäck raven svart HerraccessoarerBugatti SCARF Tubhalsduk dark grå HerraccessoarerALDO THARDOLIA 5 PACK Ringar bright multi
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättThomas Sabo Ear studs Sparkling Circles SmyckenKurt Geiger London JANE SATCHEL Handväska svartBandana - Multifunktionsscarfs - Skull Färgful att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tamaris 128710 alltid billig frakt

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Geox Nebula alltid billig frakt
Fagernes Shorts rosa alltid billig frakt

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Spiral Bags TRIBECA Ryggsäck bird svart Herraccessoarer

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLiebeskind Berlin DUO INSIDE LARGE Kugrönväska dusty rosaVILA Viponny Lace Dress alltid billig fraktFilippa K Silk Pattern Scarf Sjalar & halsdukar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
T-shirt - ADHD - DAM alltid billig frakt
Svart läderarmband med döskalle alltid billig frakt
Reebok GL 1200 alltid billig frakt
Ryggsäck med stor huvudfack - Svart

Viktigt!

Puma Crew Svarta strumpor med stor logga i 2 -pack
Syster P Bring me luck bracelet silver Smycken
Liebeskind Berlin CONNY Plånbok italian röd

Kontakt

Vit T-shirt - Eat Pussy, Not Animals

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

By Malene Birger EMENTARY Sjalar & halsdukar
AIZHIYI Ryggsäckar USB-laddning alltid billig frakt

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Topshop SAMI STRING TOTE Handväska natural
Halsband Healing Citrin Ädelsten Brons Chakra Återhämtning

Stöd FARR!

Asics Gel-Kayano 24 T749N-9016 alltid billig frakt

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Korthållare - Norge alltid billig frakt